Daikin FTX35KV-RX35K – fabricat in Europa

Aparatele electrocasnice ce provin de la firma austriacă Daikin, sunt produse și asamblate în totalitate în Europa, românii preferând produsele europene de mare calitate, înaintea celor asiatice.

Aparatul de aer condiționat Daikin FTX35KV-RX35K Inverter 12000 BTU are un design elegant, modern, cu linii curbate conferind un mediu ambiental confortabil aricărei încăperi. Culoarea alb imaculat a aparatului de aer condiționat, se încadrează perfect pe orice perete al încăperii. Acest tip de aparat de aer condiționat poate fi montat chiar pe peretele dormitorului, datorită modului silențios de funcționare, asigurând un somn liniștit, fără zgomot.

Filtrul de aer tip fotocatalitic elimină bacteriile și virusurile,  determinând un flux continuu de aer curat și proaspăt, aproape steril. Modul Program uscat permite reducerea nivelului de umiditate, asigurând o temperatură constantă încăperii.

Cu o capacitate de 12000 BTU este potrivit climatizării unui spațiu mai mare, spre exemplu pentru un apartament. Compresorul este unul Inverter, ceea ce duce la un consum redus de energie și la un mod de funcționare silențios. Temperatura poate fi setată din telecomandă cu ajutorul celor patru nivele de putere  Zgomotului unității interioare este cuprins între 20-30 dB iar al unității exterioare este de 48 dB. Nivelul economic al energiei electrice este unul scăzut datorită clase de energie A++. Poate fi folosit pe timpul verii pentru răcirea încăperii sau pe timpul iernii pentru încălzirea locuinței, având cea mai mare eficiență de pe piață, privitor la răcire și încălzire.

Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C

O noutate a acestui tip de aparat este funcția de detectare a prezenței sau ochiul inteligent pentru zone multiple, ce împiedică automat fluxul de aer să bată direct asupra ta. Adaptorul Wi-Fi permite programarea aparatului în avans, de pe smartphone sau tabletă, astfel încât atunci când ajungi acasă, să te bucuri de răcoare. Aparatul de aer condiționat Daikin FTX35KV-RX35K Inverter 12000 BTU este dotat cu opțiuni de conectare la device-uri specifice locuințelor inteligente,  cu ajutorul unității centrale de control Daikin. Funcția de încălzire intră în funcțiune atunci când sistemul de autocurățare pornește după fiecare utilizare, evitând menținerea umezelii și apariția mucegaiului.

Are o greutate a unității interioare de 8 kg având dimensiunile unității interioare de 285 x 770 x 223 mm iar dimensiunile unității exterioare de 550 x 658 x 275 mm, ambele unități fiind dotate cu compresor swing pentru zgomot redus și eficiență energetică ridicată.

Datorită calităților sale de aparat de aer condiționat performant,cu randament foarte bun, nivel mic de zgomot, consum redus de curent și filtru fotocatalitic,  ți-l recomand cu toată încrederea, Prețul este puțin mai ridicat însă este adaptat tehnologiei cu care este dotat.