Gorenje W6823L- raport calitate/pret excelent

Mașina de spălat rufe ca și frigiderul și aragazul reprezintă una dintre cele mai importante aparate electrocasnice din casa ta. Apariția primei mașini de spălat datează din anul 1816 și a evoluat în timp datorită inginiozității specialiștilor în domeniu, ajungând astăzi la  performanțe uluitoare.

Masina de spalat rufe Gorenje W6823L face parte din clasa energetică A+++, este de culoare alb imaculat și are un design modern, cu linii fine, model slim și mod de afișaj LCD. Capacitatea de încărcare frontală este de 6 kg și o viteză de rotații de 1200 rotații/minut. Are capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete de murdărie în cel mai rapid și eficient mod. Dimensiunile sale de 80 x 60 x 44 cm fac posibilă instalarea sa în spații înguste, fără a crea impresia de încărcare a încăperii. Este o mașină de spălat silențioasă și economică. Deține un număr de 15 programe de spălare cu șapte funcții importante, asigurându-ți o spălare eficientă a rufelor, în funcție de programul dorit.

Programul rapid are o durată de 30 de minute, la o temperatură scăzută,  pentru rufele ce nu sunt foarte murdare și care nu necesită în prealabil o prespălare. Programul bumbac este destinat spălării de calitate, dând rufelor din bumbac, albul pur strălucitor, iar  funcția  StainExpert îndepărtează chiar și cele mai dificile pete.

Gorenje W6823L

Spălarea hainelor din lână se realizează cu programul Lână, printr-o spălare delicată ca a valurilor mării, reușind să nu deterioreze țesătura. Programul Sintetice este destinat rufelor sintetice și a celor colorate, evitând decolorarea  astfel încât culorile să rămână vii. Programul Sport este destinat echipamentului sportiv, având o spălare rapidă și eficientă, fără a sifona hainele. Nivelul de zgomot la spălare este de 68 dB iar la centrifugare de 55 dB, ceea ce denotă un nivel mediu de zgomot. Este dotată cu sistem de reglare a volumului apei și sistem de detectare a spumei eliminând excesul ce se acumulează din cauza detergentului,  filtru de auto-curățare, pentru scamele rămase de la rufele spălate, modul de autodiagnosticare cu funcția de reset, protecție împotriva inundațiilor. Ușa frontală este dotată cu sistem de siguranță pentru protecția copiilor. Cuva este confecționată din Carbotech iar materialul tamburului este din inox.

Toate funcțiile de care ai nevoie sunt afișate pe Dispay-ul LCD  astfel încât să poți urmări programele setate.

O recomand cu încredere pentru orice familie numeroasă și chiar pentru persoanele singure, deoarece are funcția de spălare economică, economisind astfel apă, detergent și energie electrică. Raportul calitate – preț fiind unul convenabil.