Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C – model 2016 cu functionare la -15 grade

Aparatul de aer condiționat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C Inverter 18000 BTU este produs de Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China fiind recunoscut ca cel mare mare producător din întreaga lume, de aparate de aer condiționat. Gree este singura marcă în China, clasată ca brand mondial, pentru producerea părților componente. Acest tip de aparat este destinat tuturor tipurilor de încăperi de la camerele de apartament până la încăperile industriale, oferind un design deosebit și o eficiență energetică de mare calitate încăperii. Are un design rafinat și modern, cu linii fine, de  culoare alb imaculat și afișaj digital. Dimensiunile carcasei interioare sunt de 27,5 x 79 x 20 cm și are o greutate de 9 kg. Consumul de energie este redus cu până la 65%, datorită compresoarelor de tip inverter. Funcțiile sale sunt în număr de 15, încadrându-se perfect necesităților tale.

Funcția Ultra Low Frequency Torque Control îți oferă o temperatură constantă și un consum de energie scăzut. Automatic Voltage Adaptor este un stabilizator de tensiune, ce reduce defecțiunile datorate fluctuațiilor de tensiune. High-speed DSP-Chip asigură o funcționalitate eficientă cu randamente optime. High -Reliability asigură performanța și calitatea aparatului la cote excelente. Wide-Frequency asigură un control précis atunci când aparatul de aer condiționat funcționează neîntrerupt. UHF-Flux-weakening Control asigură atât răcirea cât și încălzirea într-un mod rapid. Ultra Low Noise Control reprezintă modul silențios și confortabil al funcționalității aparatului. Computer Simulation Control reduce fluctuațiile și zgomotul.

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA

Funcția de autocurățare, are rolul de a opri răspândirea microbilor și producerea mucegaiului, păstrând automat ventilatorul în funcțiune chiar și după oprirea totală a echipamentului, menținând unitatea interioară uscată, prevenind astfel răspândirea bacteriilor. Filtrul de aer de tip fotocatalitic elimină bacteriile și virusurile determinând un flux continuu de aer curat și proaspăt, aproape steril.

Pentru a atinge rapid temperatura selectată, aparatul de aer condiționat poate fi setat pe modul noii tehnologii Turbo Gree. Capacitatea calorică și capacitatea frigorifică  împreună cu unitatea electronică de control a compresorului, îți asigură o funcționare eficientă, silențioasă și un mediu ambiental plăcut pe întreg parcursul zilei.

Aparatul de aer condiționat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C se încadrează în clasa energetic A++ pentru răcire și în clasa energetic A+ pentru încălzire, asigurând un consum redus de energie electrică. Deține Tehnologia Cold Air Prevention pentru protecția împotriva aerului rece în timpul funcției de încălzire și Tehnologia G10 Inverter.

Tehnologia inteligentă 1W Standby reduce consumul de energie cu  până la 80%.

Tinând cont de tehnologia cu care este dotat, prețul aparatului este unul acceptabil.