Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb – performante bune cu pret mic

Cine zice ca o masina de spalat moderna costa prea mult ca sa ti-o poti permite? Beko WKB61032Y inseamna performanta la pret extrem de atractiv. Daca nu mai sunteti multumit de vechea masina de spalat care da semne de oboseala sau nu mai stoarce foarte bine rufele, este momentul sa va indreptati atentia catre o masina noua de spalat. Pana la urma o masina de spalat reprezinta o investitie buna, caci va scuteste de timp pierdut, de nervi si de energie. Pentru mai multa siguranta si confort alegeti Beko WKB61032Y, o masina de spalat la pret surprinzator de accesibil.

In afara de cateva functii si programe pe care le vom gasi si la alte modele mai scumpe, aceasta masina de spalat va ajuta sa personalizati ciclurile de spalare, iar acest lucru este in avantajul dumneavoastra. Exista o multime de tesaturi si de rufe, iar modul in care acestea sunt curatate depinde in mare masura de felul in care sunt spalate si stoarse. Este bine ca puteti seta diferentiat ciclurile de spalare, si chiar mai bine faptul ca puteti face acest lucru simplu.

Beko WKB61032Y va permite sa setati o temperatura dorita de spalare; adica apa poate fi mai rece de 30 de grade in cazul in care spalati rufe mai delicate (putin murdare, a caror culoare poate iesi usor in apa prea fierbinte sau care se pot deteriora la temperatura mare) si panala 90 grade, situatie in care veti spala de obicei cearcafuri sau prosoape de bumbac foarte murdare.

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y

Si in ceea ce priveste viteza de rotatie trebuie sa spunem ca puteti selecta varianta optima de fiecare data, la fel tinand cont de ceea ce spalati. Atinge maxim 1000 rpm – nu pot spune ca este cel mai mare avantaj al sau avand in vedere ca exista masini de spalat care au 1200 rmp (iar unele chiar ating 1400 rpm), care storc extrem de bine rufele.

Beko WKB61032Y este o masina de spalat slim si are o adancime de 41.5 cm (in comparatie cu cele standard care au in medie 50 cm adancime). Are 11 programe, iar cele mai importante dintre acestea sunt programul Baby Protect pentru hainutele delicate ale bebelusilor, programul de Clatire si Dark Care pentru rufele inchise la culoare, Spalare manuala, Prespalare etc.

Capacitatea de incarcare este de 6 kg, motiv pentru care as incadra-o in categoria masinilor de spalat foarte compacte, ideale pentru cei care locuiesc singuri sau pentru o familie mica. Inchei subliniind faptul ca scorul atins de acest electrocasnic in randul clientilor care au cumparat-o deja este de 4.9 din 5 stele, ceea ce este impresionant.