Dell Inspiron 5558 – Laptop elegant cu performanta incontestabila!

Dell Inspiron 5558 este perfect pentru cei care prefera o experienta de gaming portabila si asemanatoare cu cea de pe PC, dar si pentru cei care se ocupa cu editarea foto sau video, datorita performantelor garantate ale componentelor hardware integrate in nou laptop Full HD de 15,6 inch cu design elegant de la compania americana multinationala Dell.

Modelul Inspiron 5558 include un procesor Intel Core i7 din a 5-a generatie Broadwell ce ofera caracteristici vizuale uimitoare si o incarcare rapida a jocurilor, aplicatiilor si a paginilor web, o unitate HDD cu capacitate generoasa de stocare pentru salvearea tuturor fisierelor dumneavoastra, memorie mare de RAM si placa video dedicata GeForce de la NVIDIA ce faciliteaza sarcinile intense de grafica din jocuri, cat si cele de editare foto sau video, fara a incetinii performanta laptopului.

Laptop-ul de la Dell are un display de tip LCD LED cu diagonala de 15,6 inch si tehnologiile LED-backlit si TrueLife, oferind imagini foarte clare la o rezolutie mare Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Design-ul elegant cu o carcasa din plastic, un touchpad de mare precizie (cu suport pentru gesturi multi-atingere) si tastatura retroiluminata ii ofera laptopului versatil o grosime mai mica de 1 inch, mai exact 25,6 milimetri, si o greutate de doar 2,4 kilograme. In plus, acesta dispune si de doua difuzoare stereo de 2,5 W cu tehnologie Waves Maxx Audio, camera web HD de 1280 x 720 pixeli si cititor de carduri SD, SDHC si SDXC.Dell Inspiron 5558

Performanta laptopului in ceea ce priveste puterea de calcul este asigurata de procesorul Intel Core i7-5500U (Ultra-low-voltage), realizat in procesul de fabricatie pe 14 nm, cu doua nuclee la frecventa de 2400 MHz (cu tehnologia Intel Turbo Boost ajunge la o frecventa maxima de pana la 3000 MHz), 4 MB Cache si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500, beneficiind si de un consum redus de energie .

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate maxima de 16 GB cu frecventa de 1600 MHz, fiind ocupate ambele sloturi ale laptopului Dell. Unitatea HDD beneficieaza de o capacitate mare de stocare de 2 TB, suficienta pentru salvarea intreg continutului dumneavoastra.

Pe partea grafica, compania a integrat, pe langa placa grafica integrata de la Intel, si o placa video dedicata NVIDIA GeForce 920M cu memorie mare de 4 GB si caracteristicile speciale NVIDIA PhysX si GPU Boost 2.0. Bateria Li-Ion cu 4 celule ii ofera laptopului o autonomie de pana la 6 ore de functionare, in timp ce sistemul de operare este Linux Ubuntu 14.04 ofera un consum redus de resurse.

Laptopul Dell Inspiron 5558 este ideal pentru utilizatorii care vor un dispozitiv elegant cu o performanta incontestabila la un pret destul de decent.