Combina frigorifica Gorenje RK6192LX, 322 l, Clasa A++, Inox – noutate de la producatorul sloven

Inox
Eficienta
Capacitate mare
Gorenje

Daca acestea sunt cuvintele cheie dupa care va cautati urmatoarea combina frigorifica atunci rezultatul cautarilor ar putea fi combina frigorifica Gorenje RK6192LX. Aceasta are o capacitate impresionanta de 322 litri, este realizata din inox la exterior si face parte din clasa energetica A++. Dar, sa vedem mai exact care sunt caracteristicile sale de baza.

In ceea ce priveste designul, faptul ca este realizata din inox este un mare plus. Foarte multe persoane prefera azi sa achizitioneze o combina frigorifica din inox pentru ca este mult mai usor de curatat si de intretinut in comparatie cu una alba. In plus, inox-ul are un aer mai modern si confera o nota aparte de stil intregii bucatarii.

Usile reversibile se deschid spre dreapta, iar in exterior manerele sunt verticale. Iluminarea interioara este asigurata de o lumina LED care va ajuta sa gasiti rapid alimentele de care aveti nevoie. Dimensiunile combinei frigorifice Gorenje RK6192LX sunt de 185 cm latime, 60 cm lungime si 64 cm adancime. Tot acest spatiu este extrem de bine organizat ca sa puteti aseza cat mai bine alimentele si recipientele in care depozitati mancarea gatita.

Gorenje RK6192LX

Cei 322 litri sunt distribuiti dupa cum urmeaza: 95 litri pentru congelator si restul de 227 litri pentru frigider. Exista persoane care cauta de la inceput ca atunci cand achizitioneaza o combina frigorifica, congelatorul sa fie pozitionat in partea de jos si frigiderul in partea de sus, sau invers. In cazul primei variante, exista avantajul ca toate alimentele din frigider la care doriti sa aveti acces zilnic sunt pozitionate cam la nivelul fetei, deci nu este necesar sa va aplecati sau sa stati in genunchi pentru a cauta un produs in frigider. In congelator umblam mai rar si atunci poate fi mai util sa fie pozitioat in partea inferioara. Asa este organizata si combina frigorifica Gorenje RK6192LX.

Frigiderul din partea superioara, contine doua rafturi din sticla pe care puteti aseza diverse alimente. Exista de asemenea, un loc special pentru depozitarea legumelor si a fructelor, astfel inca acestea sa reziste cat mai mult, in conditii de igiena maxima. In ceea ce priveste rafturile de pe usa, acestea se pot ajusta usor pe inaltime datorita sistemului SimpleSlide. Frigiderul prezinta avantajul ca are dezghetare automata, deci nu va fi nevoie sa-l deconectati, sa scoateti toate alimentele si sa-l curatati, sa-l dezghetati periodic.

In schimb, congelatorul se dezgheata manual. Aici exista 3 compartimente foarte incapatoare, iar capacitatea de congelare ajunge la 4 kilograme si jumatate in 24 de ore.

Garantia este de 12 luni, iar pretul foarte avantajos. Verifica acum oferta actualizata.