Lenovo IdeaPad Z51-70 – Laptop Full HD pentru multimedia!

Lenovo IdeaPad Z51-70 este un nou model de laptop din gama IdeaPad a companiei chineze de IT, Lenovo (producatorul numarul unu mondial in productia de PC-uri si cel mai mare vanzator de smartphone-uri din China), perfect pentru multimedia si nu numai, care se remarca prin procesorul Intel Core i3 din a 5-a generatie Broadwell, display-ul cu rezolutie Full HD, sunetul Dolby Home Theatre, stocarea mare de pana la 1 TB si placa video dedicata de la AMD.

Un laptop este bun pentru multimedia atunci cand dispune de un ecran cu o rezolutie mare, o placa video dedicata ce poate reda continutul video impecabil, fara intreruperi, si nu in ultimul rand de o putere de procesare suficienta pentru a incarca si rula totul rapid. Laptopul Lenovo IdeaPad Z51-70 indeplineste toate conditiile pentru a ne oferi o experienta multimedia placuta si, totodata, portabila la un pret accesibil.

Display-ul cu diagonala de 15,6 inch dispune de o rezolutie mare Full HD de 1920 x 1080 pixeli, pentru ca toate fotografiile, filmele si jocurile de pe laptopul dumneavoastra sa arate bine din orice unghi. Modelul IdeaPad Z51-70 de la Lenovo include doua difuzoare stereo de 1 W cu tehnologie Dolby Home Theatre ce ofera un sunet puternic, camera web HD si o unitate DVD-RW pentru a avea acces la toata colectia dumneavoastra de filme, muzica sau jocuri.Lenovo IdeaPad Z51-70

Noul laptop este foarte compact, datorita procesorului Intel Core i3-5005U, din a 5-a generatie Broadwell, cu doua nuclee la o frecventa de 2000 MHz, 3 MB Cache si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500. In ceea ce priveste portabilitatea, bateria Li-Ion cu 4 celule asigura o autonomie de functionare foarte buna a laptopului de la Lenovo cu grosimea de 2,4 centrimetri si o greutate de doar 2,3 kilograme.

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate de 4 GB cu frecventa de 1600, avand posibilitatea de a o extinde pana la 16 GB in caz ca aveti nevoie, insa si asa este suficienta. Unitatea de stocare HDD beneficieaza de o capacitate de 1 TB, perfecta pentru salvarea continutului multimedia, precum fotografii, muzica, filme, jocuri si multe altele.

Placa grafica integrata de la Intel se ocupa de partea grafica mai simpla, in timp ce placa video dedicata ATI Meso XT realizata de producatorul AMD cu memorie de 2 GB rezolva cele mai grele cerinte grafice pentru a va putea bucura in continuare de experienta multimedia a laptopului Lenovo.

Laptopul Lenovo IdeaPad Z51-70 combina sunetul puternic si ecranul Full HD cu spatiul de stocare si puterea multimedia.