Dell Inspiron 5758 – Laptop de 17 inch performant si accesibil!

Dell Inspiron 5758 este ideal pentru orice utilizator ce prefera un laptop accesibil si bun la toate, datorita performantei incontestabile prin puterea de calcul a procesorului Intel Core din a 5-a generatie Broadwell, placa video dedicata de la NVIDIA, stocarea considerabila de tip HDD si autonomia mare de functionare, fiind si un dispozitiv multimedia portabil prin culorile vii oferite de tehnologia True Color, sunetul de calitate profesionala redat cu ajutorul tehnologiei Waves MaxxAudio si divertisemnt inclus prin intermediul unitatii optice interne DVD-RW.

Laptopul Inspiron 5758 de la Dell ofera mai multe caracteristici importante pentru a te impresiona si a te face sa-l achizitionezi cat mai rapid. Printre acestea se numara productivitatea usoara cu ajutorul touchpadului mare ce permite marirea sau micsorarea imaginii si indicarea sau derularea rapida a continutului, dar si a tastaturii retroiluminate, reteaua Wi-Fi cu raza mare de actiune datorita celei mai noi tehnologii 802.11ac ce ofera o conexiune Wi-Fi pe o raza extinsa de actiune si introducerea eficienta a datelor prin tastatura numerica de 10 taste.

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala mare de 17,3 inch ce ofera imagini clare la rezolutie HD+ de 1600 x 900 pixeli pe ecranul de mari dimensiuni care foloseste un panou LED-backlit si caracteristicile speciale Anti-Glare si TrueLife. Dell Inspiron 5758 include doua difuzoare stereo cu tehnologie WavesMaxx Audio pentru redarea unui sunet profesional.Dell Inspiron 5758

Pe partea de hardware, laptopul incarca totul rapid gratie procesorului Intel Core i5-5200U, din a 5-a generatie Broadwell, cu doua nuclee la o frecventa de 2200 MHz, ajungand la o frecventa de pana la 2700 MHz prin tehnologia Turbo Boost, un consum redus de energie, 3 MB Cache si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de memorie de 8 GB, un sfert din memoria maxima suportata de 12 GB, fiind ocupate ambele sloturi disponibile. Unitatea de tip HDD cu o viteza de rotatie de 5400 rpm si capacitate de stocare de 1 TB pentru o reactie rapida si spatiu suficient pentru a stoca documentele, fisierele si multe altele.

Placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M cu memorie video de 2 GB ofera  o gestionare mult mai simpla a sesiunilor de gaming si de editare foto/video solicitante, fara blocarea continutului video si incetinirea functionarii. Laptopul mai include si o baterie de tip Li-Ion cu 4 celule ce ofera o autonomie de functionare mare si sistem de operare Linux Ubuntu version 14.04.

Laptopul Dell Inspiron 5758 este un laptop accesibil de dimensiuni mari cu display de 17 inch si specificatii foarte bune, perfect pentru orice tip de sarcina.