Lenovo IdeaPad 500-15ISK – Laptop multimedia cu procesor Skylake!

Lenovo IdeaPad 500-15ISK este noul laptop al companiei chineze de IT, Lenovo, care se remarca prin cel mai nou procesor Intel Core i7 din a 6-a generatie Skylake, uimitoarea camera 3D, ecranul de inalta calitate ce ofera imagini clare si realiste, placa video cu mai multe optiuni personalizabile, retea Wi-Fi extrem de rapida si sunet asemanator unui home theater.

Noul laptop de la Lenovo dispune de o camera web 3D inovatoare si cu totul speciala, fiind integrata pentru prima data pe un laptop. Camera web 3D de 1 MP cu rezolutie HD de 1280 x 720 pixeli include tehnologia Intel RealSense ce permite interactionarea mai intuitiva cu dispozitivul Lenovo IdeaPad 500-15ISK prin intermediul gesturilor si al expresiilor faciale. In plus, inovatoarea camera 3D incorporata ofera mai mult control, beneficiind de o experienta de gaming si/sau multimedia la un alt nivel.

Display-ul de tip LCD LED cu diagonala de 15,6 inch foloseste un panou TN si caraceristica speciala Anti-Glare, oferind imagini foarte clare si realiste la rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli pentru a beneficia de mai multe ferestre deschise in acelasi timp, jocuri la o rezolutie mare sau vizionarea unui filmla o calitate buna.Lenovo IdeaPad 500-15ISK

Pe partea de hardware, compania a inclus cele mai nou si mai puternice componente pe noul sau laptop Lenovo IdeaPad 500-15ISK, printre care se afla si procesorul Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie Skylake, cu doua nuclee la o frecventa de 2500 MHz, care datorita tehnologiei Turbo Boost ajunge la o frecventa de pana la 3100 MHz, 4 MB Cache si placa grafica integrata Intel Hd Graphics 520,  fiind realizat in procesul tehnologic de fabricatie pe 14nm cu o eficienta energetica buna si suport pentru a doua generatie de camere Intel RealSense 3D.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de doar 4 GB cu frecventa de 1600 MHz, insa aceasta poate fi marita prin cele doua sloturi incluse, dintre care unul ocupat, la o memorie maxima de 16 GB. Capacitatea de stocare de 1 TB a unitatii HDD cu viteza de rotatie de 5400 rpm este suficienta pentru salvarea datelor dumneavoastra, dar si pentru muzica, filme sau jocuri.

Performanta grafica a noului laptop este oferita de placa video AMD Radeon MESO XT de tip DDR3 cu o memorie video dedicata de 4 GB si tehnologiile AMD Enduro Technology si DirectX 12. Sistemul de operare este noul Windows 10 Home pe 64 de biti, in timp ce bateria Li-Ion cu 4 celule ofera o autonomie de functionare de pana la 4 ore.

Laptopul Lenovo IdeaPad 500-15ISK este ideal atat pentru multimedia cat si pentru gaming, datorita procesorului din noua generatie Skylake, camerei inovatoare 3D si placii video performante de la AMD.