DeLonghi BCO 420 – espressor modern de tip Combi cu pompa si filtru de cafea!

DeLonghi BCO 420 este un aparat de cafea elegant si performant de tip Combi (cu doua cafetiere), adica dispune de o pompa espresso cu presiune ridicata si un filtru de cafea, care vine cu doua sisteme de picurare speciale pentru espressor si filtru, un sistem Cappuccino, rezervor de apa detasabil si incarcare frontala completa, toate acestea la un pret destul de bun si intr-un singur aparat.

Espressorul Combi de la compania italiana DeLonghi beneficieaza de un design modern ce include o carcasa rezistenta de culoare neagra cu finisaje din otel inoxidabil, dimensiunile de 322 x 371 x 283 centimetri si o greutate de aproximativ 7,1 kilograme, potrivindu-se perfect in orice colt din bucatarie si nu numai.

Dupa cum am precizat si mai sus, aparatul de cafea Combi include atat un espressor performant de cafea, cat si un filtru de cafea cu o capacitate generoasa pentru a prepara simplu si usor bautura dumneavoastra preferata, precum cafea espresso, cappuccino sau cafea la filtru. In plus, espressorul DeLonghi BCO 420 permite o alimentare cu cafea macinata sau chiar pad-uri de cafea (capsule E.S.E).Delonghi BCO 420

In ceea ce priveste espressorului de cafea, acesta dispune in primul rand de o pompa cu presiune ridicata de maxim 15 bari, putere mare de pana la 1750 W si un suport filtru 2 in 1 crema pentru cafeaua macinata (o ceasca sau doua) si capsulele E.S.E. Espressorul include un sistem anti-picurare, o tava de picurare detasabila si o tava de incalzire pentru a mentine cestile de cafea calde.

Sistemul special de emulsie pentru Cappuccino ofera performante bune la prepararea unui cappuccino gustos si foarte cremos, in timp ce cartusul de filtrare anti-clor si anti-duritate inclus asigura o filtrare eficienta a apei.prezervorul de apa detasabil cu capacitatea de 1,2 litri asigura o reumplere si curatare usoara.

Pe partea filtrului de cafea, acesta are la randul sau o capacitate generoasa de pana la 10 cesti, un sistem de reumplere completa frontala, dispozitiv inteligent de anti-picurare, filtru disponibil in forma de „V”, un rezervor de apa de maxim 1,4 litri, dar si o baza a carafei incalzita si filtrare a apei prin intermediul unui cartus de filtrare anti-clor inclus, pe care le intalnim si la espressor.