Indesit XI9 T2Y X B H – solutii eficiente care va simplifica viata

Marea companie italiană Indesit este o companie producătoare de electrocasnice şi a luat fiinţă în anul 1930, în Italia, sub conducerea lui Vittorio Merloni. În prezent, Company Indesit se află pe locul doi pe piaţa producătorilor de aparate electrocanice din România în ceea ce priveşte vânzările.

Strategia prezentată pe termen mediu, a arătat că marca Indesit va căpăta o pondere şi mai mare în portofoliul companiei.

Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H, este elegantă, spaţioasă, eficientă, fiind capabilă să corespundă tuturor nevoilor, având şi cu o tehnologie deosebită de conservare a alimentelor.

Sistemul de răcire, interfaţa şi mânerul prezintă flexibilitate în funcţionare şi dau un aspect plăcut, cu certitudinea celor mai bune performanţe în deplină armonie cu mediul.

Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H are o capacitate totală de 369 l, din care volumul frigiderului este de 264 l iar cel al congelatorului de 105 l.

Atât frigiderul cât şi congelatorul sunt dotate cu sistemul de răcire NoFrost, ceea ce împiedică formarea gheţii pe pereţii combinei.

Indesit XI9 T2Y X B H

Frigiderul este compus din trei rafturi de sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe, Flexz Use Box ce este destinat depozitării cărnii, a peştelui sau a legumelor, pentru menţinerea prospeţimii şi a aromelor, un suport pentru sticle şi un suport pentru ouă, şi are funcţia de dezgheţare şi îngheţare NoFrost. Uşa frigiderului la interior este dotată cu 4 suporturi pentru sticle, borcane, un compartiment pentru unt şi brânză şi raftul special Multi Task Zone pentru depozitarea a cinci sticle mari. La exterior prezintă doar brandul Indesit şi mânerul flexibil.

Congelatorul este compus din 3 sertare, sistem de congelare/dezgheţare NoFrost, cu o capacitate de îngheţare de 10 kg/24 de ore, funcţia de super-congelare, funcţia de super -răcire şi semnal de avertizare a căderii curentului.

Sistemul Black Out Sensor este un sistem de alertă inteligent, ce te notifică în timp real să arunci sau să recongelezi anumite alimente, dispozitivul indicând dacă alimentele trebuie consumate în timp util sau dacă trebuie aruncate, astfel putând consuma alimentele proaspete şi arunca pe cele expirate.

Clasa energetică A++ indică un consum de energie redus, înregistrând un consum energetic anual de 282 kw.

Desingnul este atrăgător datorită culorii sale argintii din Inox, cu linii fine, simpliste, cu o înălţime de 200 cm, laţime de 60 cm şi o adâncime de 64 cm, dimensiuni ce se încadrează în orice bucătărie, dând un aspect plăcut şi modern.

Preţul este acceptabil în comparaţie cu dotările pe care le deţine, recomandată fiind pentru necesităţile oricărei familii.