Electrolux EWX147410W – Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila

Electrolux este o companie Suedeză, producătoare de electrocanice, cu dotări inteligente.

Cu maşina de spălat rufe Electrolux poţi avea rezultate profesionale chiar de la tine de acasă, fără a mai fi nevoit să-ţi duci hainele la curăţătorie. Maşinile de spălat rufe Electrolux se îngrijesc de rufele tale, indiferent de tipul ţesăturii.

Pentru o spălare de calitate superioară Electrolux îţi oferă Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EWX147410W.

Dotată cu sisteme profesionale de spălare, maşina de spălat rufe poate să adapteze durata pentru fiecare ciclu de spălare. Cu funcţia Timer Manager poţi stabili cu exactitate durata pentru spălare, în funcţie de timpul tău disponibil.

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EWX147410W are o încărcare frontală şi o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut.

Are o capacitate mare de încărcare de 7 kg şi o clasă de eficienţă economică clasa B, cu o clasă de eficienţă la spălare clasa A, iar la centrifugare clasa B.

Electrolux EWX147410W

Oferă un consum de apă în program standard la spălare de 49 litri şi un cosum anual de apă de 9800 litri, iar la spălare şi uscare de 99 litri şi un consum anual de 19800 litri, iar consumul de energie electrică de 1,05 kw/oră la spălare şi de 5,67 kw/oră la spălare şi uscare.

Deţine în dotare un număr de 14 programe de spălare, program de prespălare pentru rufele foarte murdare, program pentru rufele din bumbac, program pentru rufele sintetice, program pentru spălare haine din lână, program delicat pentru rufele ce necesită o spălare uşoară pentru a nu se deteriora, program spălare manuale pentru a nu deforma hainele cu o textură pretenţioasă. Funcţia specială de echilibrare a încărcăturii nu va permite maşinii de spălat să se balanseze. Mai este dotată cu un sistem de detectare a spumii, cu rolul de a elimina spuma produsă în exces de detergent. Siguranţă pentru protecţia copiilor, semnalizare sonoră la terminarea programului de spălare, funcţia de programare întârziată ce îţi va permite să bagi bluza preferată la spălat în cazul în care ai uitat. Având un uscător incorporabil, uscarea rufelor se face prin condensare.

Nivelul de zgomot la centrifugare este de 74 dB, iar la spălare de 56 dB.

Dimensiunile sale de 82×59,6×54,4 cm o fac să se încadreze perfect acolo unde doreşti s-o poziţionezi, fără să te incomodeze.

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EWX147410W are un design deosebit, cu panou LCD pentru informaţii şi butoane pentru programe, având aplicat pe sertarul de detergent logo-ul Electrolux.

Pentru a da un aspect plăcut încăperii şi a masca maşina de spălat, aceasta are o uşă de mascare prinsă în două balamale, ce se poate închide în momentul în care ai terminat de spălat.

Preţul său mai mare este dat de tehnologia cu care este dotată şi dacă îţi doreşti o maşină de spălat inteligentă, care spală şi usucă rufe, te sfătuiec să o cumperi.