Heinner HF-270A+ – frigider din gama 2016

Frigiderul este aparatul electrocasnic cel mai raspândit în toată lumea. Acesta este dotat cu inovaţii tehnologice de ultimă generaţie, asigurând nevoile tale şi ale familiei tale. Frigiderul Heinner HF-270A+ este un frigider cu două uşi, caracterizat printr-un frigider ce este dispus în partea de jos şi un congelator ce este poziţionat în partea de sus a frigiderului. Acesta face parte din clasa de eficienţă energetică A+, însemnând că are un consum de energie electrică destul de redus, cu un consum anual de energie electrică de 246 kw. Volumul net total al frigiderului este de 270 de litri, din care volumul net al frigiderului este de 215 litri, iar cel al congelatorului este de 55 de litri.

HF-270A+

Frigiderul Heinner HF-270A+ deţine un număr de 3 rafturi de sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe, asigurându-le prospeţimea. Congelatorul este dotat cu un singur compartiment în care se pot depozita carnea sau peştele, precum şi diverse legume pentru perioada de iarnă. Uşile sunt reversibile şi au deschidere standard pe partea dreaptă şi mâner încorporat. Uşa frigiderului este dotată cu un număr de 4 rafturi pentru ouă, brânză şi unt, precum şi diverse sticle şi borcane. Acest tip de frigider poate funcţiona atât ca frigider cât şi ca un congelator, prin acţionarea unui buton ce oferă posibilitatea de funcţionare a frigiderului în regim de frigider sau în regim de congelator. Timpul dedicat acestei funcţii de comutare este de aproximativ o oră.

Acesta deţine un singur compresor şi face parte din clasa climatică N/ST. Nicelul de zgomot al acestui frigider este de 43 dB, ceea ce il face destul de silenţios. Termostatul ajustabil este dotat cu funcţia de control mecanic, putându-l seta după dorinţa ta.

Frigiderul Heinner HF-270A+ cu un design de culoare alb imaculat, cu linii fine şi drepte,dându-i o notă de eleganţă, având dispus în partea superioară a aparatului logoul Heinner. Dimensiunile sale de 168,7 x 55,1 x 55,4 cm îl fac să poată fi dispus pe orice perete din bucătărie, găsindu-şi utilitate şi neincomodând.

Preţul său este destul de mic şi poate fi achiziţionat de oricine îşi doreşte un aparat electrocasnic de dimensiuni mai mici, pentru a-şi dota bucătăria.