Toshiba Satellite L50-B-1K2 – laptop alb cu procesor i5

Mi-am cumparat un Toshiba, am avut timp sa il testez si sa vad ce poate face si acum vreau sa va zic si voua. Toshiba Satellite L50-B-1K2 merita toata atentia.

Ca orice obiect, laptop-ul acesta mi-a atras atentia prin design-ul ultra subtire, avand 23 mm.

L-am analizat cu atentie si am observant ca isi merita banii, nu are doar un aspect placut ci este si performant. Toshiba Satellite L50-B-1K2 are carcasa produsa din plastic, clickpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor.

Toshiba Satellite L50-B-1K2 are diagonal de 15,6 , display LCD LED cu rezolutie de 1366×768 format HD si o caracteristica speciala truBrite. TruBrite a fost create sa opreasca refletia luminii exterioare din ecranul laptopului, ceea ce protejeaza ochii.

Pentru a te asigura ca imaginea este foarte clara in permanenta, tehnologia incorporata Resolution+ de la Toshiba va imbunatati calitatea continutului video sau a fotografiilor in timp real.

Laptop Toshiba Satellite L50-B-1K2

Cu combinatia Skullcandy™ certificata de difuzoarele ONKYO, tehnologia DTS® Sound™ si mufa pentru casti, ai sunet mai amplu, mai profund si mai vibrant. Difuzoare incorporate creeaza un sunet de studio echilibrat.

Daca esti dependent de calculator, ca mine si ai nevoie de spatiu, vreau sa iti spun ca Toshiba Satellite L50-B-1K2 are hard disk o capacitate de stocare de 500 MB, viteza de rotatie de 5400 rpm iar tipul de stocare HDD.

Toshiba Satellite L50-B-1K2 are tip memorie DDR3 cu capacitate de 4 GB si frecventa de 1600 MHz, memorie maxima de 16 GB.

Daca combinam viteza procesorului Intel cu USB 3.0 obtinem viteze de transfer mari si latime  marita de banda. HP-ul nostru are ca tip processor Intel® CoreTM i5cu un numar de 2 nuclee, tehnologie processor 22 nm, frecventa procesor de 1700 MHz, chace de 3072 KB,  turbo boost de pana la 2700 MHz si procesor graphic integrat Intel HD Graphics 4400.

In linii mari v-am descries acest laptop. Ce ma ajuta zilnic la acest laptop , pe langa viteza si memorie mare care sunt foarte importante atunci cand te decizi sa iti iei un laptop, este confortul si elegant pe care Toshiba Satellite L50-B-1K2 mi-le ofera.  Faptul ca atunci cand am o zi agitat de deplasari prin oras, dat fiind ca are numai 2,2 kg, nu imi provoaca dureri mari de spate este un mare plus.

In ceea ce priveste pretul, din punctual meu de vedere este rezonabil iar Toshiba Satellite L50-B-1K2 are un raport calitate-pret echilibrat.