Electrolux EWG147540W – Masina de spalat rufe incorporabila cu cele mai bune rezultate cu consum minim

Silenţioasă, performantă, cu multe funcţii inteligente şi multe opţiuni Masina de spalat rufe incorporabila Electrolux EWG147540W, reprezintă o necesitate pentru casa şi familia ta.

Masina de spalat rufe incorporabila Electrolux EWG147540W are încărcare frontală, şi o capacitate de încărcare de 7 kg, economisindu-ţi astfel timpul de spălare, putând spăla la un singur ciclu toate rufele şi are o capacitate de centrifugare de 1400 rotaţii pe minut.

Clasa de eficienţă energetică A+++ îţi demonstrează că această maşină de spălat rufe este una foarte economică, având clasa de eficienţă la spălare A şi la centrifugare B, având un consum de energie electrică în program standard de 0,86 kw/oră.

Deţine un număr de 16 programe de care tu ai nevoie, pentru ca rufele tale să fie spălate eficient şi fără ca ţesătura să fie deteriorată. Programul de prespălare este destinat rufelor foarte murdare, ce necesită o spălare amănunţită.

Electrolux EWG147540W

Programul de bumbac este destinat lenjeriilor de pat şi în general a rufelor din bumbac. Programul Sintetice este destinat rufelor din fibră elastică, pentru a nu modifica structura ţesăturii prin spălare cu apă fierbinte. Programul de spălare pentru lână este destinat spălării hainelor din lână, pentru a nu lărgi sau strâmta hainele de lână. Programul consum redus de energie este destinat rufelor mai mult curate, ce necesită doar împrospătare. Programul delicate este destinat rufelor din ţesătură din mătase sau dintr-o ţesătură mai fină şi delicată. Programul spălare manuală este dedicat pentru rufele speciale ce ar trebui spălate de mână.

Această maşină de spălat este dotată cu funcţii şi tehnologii de mare calitate. Cu funcţia Direct Spray rufele sunt spălate prin pulverizarea apei direct pe haine, pe toată durata ciclului de spălare.

Funcţia de pornite întârziată îşi oferă posibilitatea de a spălala rufele într-un interval decis de tine, şi mai ales atunci când te grăbeşti să pleci.

Fiind dotată cu motor cu tehnologia Inverter, rufele tale vor fi spălate mult mai eficient şi mai economic, într-un mod silenţios, fără zgomot. Cu funcţia XL poţi spăla mai multe haine intr-un singur ciclu de spălare. Cu funcţia TimerManaget adaptezi apălarea la timpul tău disponibil. Mai deţine şi alte funcţii precum tehnologia Fuzzy Logic, sistem de detectare a spumei în exces, înlăturând-o din cuvă printr-un orificiu şi protecţie împotriva inundaţiilor. Dimensiunile sale sunt de 82×59,6×54,4 cm ceea ce înseamnă că o poţi poziţiona oriunde în casă, fără să te incomodeze. Are un nivel de zgomot la spălare de 52 dB, iar la centrifugare de 73 dB.

Design-ul Maşinii de spălat rufe incorporabila Electrolux EWG147540W este unul modern, având dispus pe sertarul pentru detergent, logo-ul Electrolux, panou de afişaj cu LED, pentru informaţii şi butoane pentru selectarea programului dorit. Partea din faţă a maşinii este mascată cu o uşă prinsă în două balamale, practic după spălare masca se închide şi maşina de spălat arată ca oricare alt mobilier din baia sau bucătăria ta. Preţul acestei maşini de spălat rufe este dat de funcţiile şi dotările pe care le deţine, şi ţi-o recomand cu toată încrederea.