Oursson RF2405/RD – Combina frigorifica pentru o mobila rosie

 

Oursson este un brand Elveţian, specializat în produse electrocasnice şi accesorii pentru bucătărie, dorind să facă viaţa cât mai plăcută cumpărătorilor. Valorile de bază ale producătorului, sunt stilul şi funcţionarea optimă a produselor, o funcţionalitate cât mai uşoară şi un design foarte plăcut şi revoluţionar.

Combina frigorifică Oursson RF2405/RD este o combină frigorifăcă elegantă, luminoasă şi compactă, având o capacitate de 315 litri, având un volum net al congelatorului de 66 litri , iar volumul net al frigiderului de 143 litri, permiţând depozitarea de fructe, legume, verdeţuri, băuturi şi multe altele. Rafturile sunt detaşabile, pentru cazul în care doreşti să depozitezi ceva de dimeniuni mai mari.

Clasa de eficienţă energetică A+ îi conferă un consum redus de energie electrică., având un consum anual de energie electrică de 248 kw, îar în 24 ore un consum de 680 kw. Nu deţine sistem de răcire No Frost nici pentru frigider nici pentru congelator. Frigiderul dispune de 3 rafturi rezistente, mobile, reglabile pe înălţime, din sticlă şi uşor de întreţinut, un compartiment pentru fructe şi legume şi un raft tip suport pentru sticle, iar sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Uşa frigiderului cu deschidere standard pe partea dreaptă deţine un număr de 5 suporturi pentru depozitarea brânzei, untului, a diverselor recipiente, borcane şi sticle.

Oursson RF2405

Congelatorul deţine un număr de 3 compartimente, putând păstra pe termen lung, chiar pentru sezonul de iarnă, legume, fructe, carne şi  peşte. Faptul că deţine un termostat reglabil, îţi va permite să reglezi temperatura după preferinţele şi necesităţile tale. Are un design inovator, modern şi elegant, de culoare roşie şi stim că această culoare are un efect benefic asupra munţii şi trupurilor noastre, ajutându-te să te concentrezi mai bine, având un efect pozitiv asupra memoriei.

Pe partea exterioară a uşii frigiderului cu linii simple, fine şi de bun gust, este dispus logo-ul Oursson şi mânerele dispuse vertical. Această combină este perfectă pentru bucătăria ta mare, luminoasă şi confortabilă, înadrându-se perfect în mobilierul bucătăriei, ce poate fi de culoare albă sau roşie, sau chiar în combinaţie de alb cu roşu.

Mizând întotdeauna pe faptul că tu trebuie să ai acces la un produs de înaltă calitate, la un preţ rezonabil, specialiştii au creat această combină frigorifică Oursson RF2405/RD de culoare roşie, combinând inovaţia, calitatea şi preţul, fiind în concordanţă cu cerinţele tale. Preţul acestei combine frigorifice Oursson RF2405/RD nu este foarte mare, ci este dat de calitatea cu care a fost creată.