Hotpoint-Ariston AWM 129 – Masina de spalat rufe incorporabila cu Woolmark Platinum Care

Hotpoint/Ariston este un brand ce face parte din grupul Indesit Company. Maşina de spălat rufe incorporabila Hotpoint-Ariston AWM 129 a fost certificată cu Woolmark Platinum Care, recomandată pentru performanţa foarte bună şi calitatea cu care spală rufele, program ce face ca spălarea să nu fie efectuată prin frecare, beneficiind de un consum de energie redus, ce este dat de clasa de eficienţă A+ a maşinii de spălat rufe. Woolmark Platinum Care este condideraţia ce mai înaltă acordată de The Woolmark Company, masinilor de spălat rufe de inaltă eficienţă.

Maşinile de spălat rufe ce deţin programul Super Silenţios au motorul trifazat, conceput cu un sistem de suspensie ce atenueaza vibraţiile cele mai puternice, rezultând un mod silenţios chiar şi în timpul centrifugării.

Programul special Baby spală rufele copiilor mici, la o temperatură de 40 grade, diluând perfect detergentul şi asigurând o curăţare eficientă a hainelor bebeluşilor, fără a distruge ţesătura.

Masina de spalat rufe incorporabila Hotpoint-Ariston AWM 129, are o încărcare frontală, cu o capacitate de încărcare de 7 kg şi o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+, are un consum mediu de energie electrică, cu clasa de eficienţă energetică la spălare A, şi clasa de eficienţă energetică la centrifugare B. La exterior are un panou de afişaj tip LED pentru informaţii şi butoane pentru a selecta programul dorit. Are un design inovator, cu linii fine şi simple, cu o carcasă de culoare albă, având pe hublou inscripţia cu logo-ul Hotpoint/Ariston. Deţine o serie de programe practice şi eficiente şi anume: Program Extra clătire, destinat persoanelor cu alergii la detergent, pentru o clătire suplimentară, Program de bumbac pentru rufele şi ţesăturile din bumbac, Program Sintetice destinat unei spălări la temperatură scăzută, pentru a nu deteriora hainele sintetice, Program de lână ce asigură o spălare uşoară, fără să strice puloverele sau ţesăturile din lână, Program uşor de călcat destinat unei spălări uşoare, fără uscare, lăsând rufele umede pentru o călcare uşoară sau chiar deloc, Program Mix şi funcţiile Ciclul GoodNight şi Special Baby. Funcţia de programare întârziată îţi permite să programezi spălatul în funcţie de timpul tău disponibil. Mai deţine şi funcţia impotriva inundaţiilor şi de sistemul de reglare a consumului.

Hotpoint-Ariston AWM 129

Dimensiunile sale de 81,5×59,5×54,5 cm o fac să poată fi incadrată in orice loc disponibil din baia sau din bucătăria ta, iar faptul că deţine masca ataşată în partea din faţă, prinsă în două balamale pe partea stângă, o fac să arate ca un mobilier obişnuit din baie sau din bucătărie.

Preţul său este în concordanţă cu funcţiile pe care le deţine. Dacă îţi doreşti tehnologie din noua generaţie în casa ta, ţi-o recomand cu toată încrederea.