Electrolux EWS31074NU – masina de spalat cu foarte multe functii

Va spun cea mai urata experienta pe care am avut-o cu masina de spalat pe care am avut-o si am aruncat-o. Stateam linistita in bucatarie, faceam de mancare si cum nu m-am gandit ca masina mea de spalat ar avea probleme, nu am stat sa o urmaresc. De aia este masina de spalat ca sa poti face si altceva cat ea spala. Ies la fel de linistita din bucatarie si calc direct in balta cu apa si spuma. Masina mea de splat s-a stricat si mi-a inundat baia si holul. Si cum nu era de ajuns ca a inundat casa, a facut si o multime de spuma de nu mai reuseam sa o strang de pe gresie sa nu cumva sa alunec.

Aceasta a fost o experienta urata care a ramas in trecut, mi-am cumparat apoi o masina de spalat mai buna si astfel de incidente nici in vis nu am mai avut.

Dupa cum spuneam, mi-am cumparat masina de splat Time Manager Electrolux EWS31074NU.

Aceasta are tipul de incarcare frontal, este Slim (85 l x 59.5 L x 44.8 A cm), tipul de afisaj este LCD, viteza de centrifugare este de 1000 rpm, capacitate de incarcare de 7 kg, clasa de eficienta energetica A++ si consum in program standard 0.9 kwh.

Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31074NU

Time Manager Electrolux EWS31074NU are urmatoarele functii speciale, sistem de echilibrare a incarcaturii, Fuzzy Logic, sistem siguranta pentru copii, programare intarziata, sistem de clatire fara spuma si protectie impotriva inundatiilor. Va dati seama ca datorita experientei neplacute avute cu masina anterioara de spalat, atunci cand am achizitionat-o pe aceasta functia de protectie impotriva inundatiilor a avut un rol decisiv in aceasta alegere.

Cu TimeManager® pot modifica durata ciclului de spalare, iar rufele vor fi gata exact la momentul dorit. Pot sta linistita ca spalatul rufelor se va face conform programului stabilit de mine

Programul Mini curata hainele usor murdare in doar 20 de minute. Cu masina de spalat Time Manager Electrolux EWS31074NU vei avea hainele curate in mai putin timp.

De multe ori prea multa spuma poate reduce eficienta masinii de spalat rufe, deoarece spuma curata de cele mai multe ori doar la suprafata si nu intra in tesatura. De aceea, acest model de la Electrolux beneficiaza de un sistem special de indepartare a excesului de spuma din ciclurile de spalare.

Masina de spalat Time Manager Electrolux EWS31074NU este rezistenta la fluctuatiile de tensiune intre 95 si 240 de volti si are in dotare o functie de oprire/re-pornire automata pentru protectia la tensiuni in afara acestei game.