Whirlpool AWE 55711 R – Masina de spalat rufe cu incarcare verticala

Am cautat o perioada buna o masina de spalat,imi trebuia o masina de dimensiuni mici dar puternica.

Am gasit  masina de spalat Whirlpool AWE 55711 R pe care am achizitionat-o de ceva timp si spre surprinderea mea nu m-a dezamagit.

Pe langa viteza de centrifugare de 1100 rpm, capacitate de incarcare de 5.5 kg, aceasta masina de spalat are clasa A++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Se spune ca Whirlpool AWE 55711 R are o tehnologie speciala Al Saselea Simt care ofera rezultate de economii semnificative ale resurselor , spalare excelente, usurinta in folosire exceptionala.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool AWE 55711 R

Multe opinii pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un mare plus.

Toti avem in garderoba acea bluza neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosim foarte des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta face masina de spalat Whirlpool AWE 55711 R. Mai mult, nu neglijeaza hainele din bumbac, avand program special pentru hainele care ne sunt atat de confortabile.

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Stii zilele calduroase de vara in care hainele doar se prafuiesc si nu au nevoie de spalare intensa.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Eu mai am o problema, grava din punctul meu de vedere, cu hainele ce nu pot fi spalate la temperaturi inalte. Avand foarte multe haine delicate,nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un tricou preferat micsorat. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool AWE 55711 R un program dedicat hainelor delicate, testat si aprobat, de mine.

Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata. Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.

Dupa cum am spus la inceput eu sunt multumita de masina de spalat Whirlpool AWE 55711 R.

Incearc-o si daca esti la fel de multumit/a ca mine, recomand-o cu placere!