ASUS X555LJ-XX012T – laptop de ultima generatie cu pret bun!

ASUS X555LJ-XX012T este cel mai nou model al companiei din gama de laptopuri ASUS X-Series, destinat in mod explicit utilizatorilor simpli care vor un dispozitiv pe care sa il foloseasca atat pentru productivitate cat si pentru multimedia, datorita raportului performanta-pret foarte bun al laptopului.

Modelul de laptop ASUS X555LJ-XX012T are un design clasic si elegant cu o carcasa de culoare neagra realizata din plastic, o tastatura ergonomica, fabricata dintr-o singura bucata, pentru a oferi o experienta de utilizare foarte confortabila si un finisaj in cercuri concentrice, care ii adauga acestuia o nota de rafinament si eleganta. Datorita profilului sau cu 5% mai subtire fata de seria anterioara, compania a reusit sa includa un touchpad mai mare cu control intuitiv multi-point, tehnologie Smart Gesture si un nivel ridicat de precizie si viteza de raspuns, dar si mai multe porturii USB 3.0 pentru un transfer rapid de date.

Display-ul de tip LCD LED cu o diagonala de 15,6 inch si caracteristica speciala Glare, ofera imagini in format HD la o rezolutie de 1366 x 768. Laptopul din gama ASUS X-Series este echipat cu tehnologia SonicMaster, care ofera un sunet omnidirectional, foarte nuantat si de inalta fidelitate, beneficiind de un suntet precis si foarte clar, pentru o experienta multimedia completa.

ASUS X555LJ-XX012T

Laptopul ASUS X555LJ-XX012T redefineste experienta de calcul de zi cu zi, fie ca il utilizati pentru munca sau distractie, prin specificatiile sale hardware care dispun de un procesor Intel Core i3 din a cincea generatie Broadwell, o placa video dedicata de la nVIDIA, functia Instant ON care trezeste laptopul din modul Sleep in doar doua secunde si porturile USB 3.0 pentru transfer rapid de date. Astfel, ASUS X555LJ-XX012T vine cu procesor Intel Core i3-5010U dual-core la frecventa de 2100 MHz si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500.

Memoria RAM de tip DDR3 ofera o capacitate de memorie integrata (on board – pe placa de baza) de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, avand doar un slot liber si o memorie maxima de 8 GB. In timp ce, capacitate de stocare de tip HDD este de 500 GB cu o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Grafica noului laptop de la ASUS include o placa video GeForce 920M, fabricata de producatorul NVIDIA, care vine cu o capacitate de memorie de 2048 MB, fiind de tip DDR3. Noul sistem de operare Microsoft Windows 10 si bateria Li-Polymer cu 2 celule incheie lista specificatiilor hardware.

Laptopul ASUS X555LJ-XX012T este dedicat oricarui utilizator care prefera un dispozitiv practic la un pret foarte accesibil.