Televizor LED Finlux, 81 cm ,32-FLYR137B , HD Ready – probabil cel mai ieftin cu aceasta diagonala!

Doriti sa cumparati rapid un televizor HD Ready ieftin? Cand spun ieftin, ma refer de aceasta data la un buget de maxim 900 lei (vezi oferta actuala de pret).

Vorbim in cele ce urmeaza despre televizorul Finlux 32-FLYR137B, care mi-a atras atentia in primul rand prin pretul mic dar si prin garantia de 60 lei (adica 5 ani) care este inclusa. Bun. Dar, adevarul este ca nu prea am auzit de aceasta marca pana in acest moment. Daca si dumneavoastra sunteti atat de sceptic la inceput, pregatiti-va sa aflati cateva lucruri interesante despre acest monitor ieftin care este o solutie excelenta atunci cand aveti un buget restrans.

Finlux 32-FLYR137B nu este un Smart tv, caci pretul sau este prea mic, insa altele sunt punctele sale forte. In primul rand, vorbim despre un televizor prezentabil, cu aspect placut, care este negru, foarte subtire si cu un stand rezistent. In al doilea rand, observam ca diagonala este de 81 cm. Cu atatea televizoare mari care au acaparat piata, poate fi un adevarat maraton sa mai gasesti un televizor ieftin de dimensiuni reduse. Poate vreti sa-l asezati intr-o mica bucatarie sau va doriti inca un televizor in casa pe care sa-l puteti muta dintr-o camera in alta. Finlux 32-FLYR137B masoara 496mm lungime x753 mm inaltime x203 mm grosime, iar greutatea este mica, putin peste 7 kg. Iata deci, vorbim despre un televizor foarte subtire.

Televizor LED Finlux, 81 cm ,32-FLYR137B , HD Ready

Haideti sa vedem mai exact ce caracteristici are pe partea de video. In afara de faptul ca are un contrast dinamic si o luminozitate de 350 cd, observam ca poate converti continut 2D in format 3D. Din pacate timpul de raspuns mi se pare un pic cam mare pentru un televizor modern. Are 20 de ms. Dar daca luam in considerare pretul mic si celelalte performante, vom observa ca in final raportul de calitate/ pret este foarte bun. Diagonala ecranului este de 81 cm, suficient daca ati plecat la cumparaturi cu gandul de a lua acasa un televizor mai mic.

Tunerul digital este incorporat si va ajuta sa receptionati toate posturile tv fara interventia altor dispozitive. Exista de asemenea si un player multimedia incorporat. Pe partea de conexiune sta bine, in sensul ca este prevazut cu o multitudine de porturi care va permit sa conectati echipamente externe pentru a partaja continuturile pe ecranul tv-ului. Din pacate nu-l puteti conecta direct la retea, insa are intrare de USB 2.0, video composite, Scart (RGB) si un port HDMI. Veti gasi aceste porturi in spatele televizorului, dispuse vertical, lucru care inseamna ca sunt foarte usor accesibile.

Daca esti in cautarea unui tv LED ieftin, cu garantie mare si dimensiuni mai mici, Finlux 32-FLYR137B poate fi alegerea numarul 1.