Samsung WW70K5210WW/LE – spalare cu tehnologia Eco Bubble

Preţ  Samsung  WW70K5210WW/LE

Samsung ne încântă cu noua tehnologie inteligentă a maşinii de spălat rufe WW70K5210WW/LE. Deşi are un preţ ceva mai consistent, aceasta îşi merită toţi banii. Pentru cei ce îşi doresc tehnologie de ultimă generaţie la un preţ satisfăcător, această maşină de spălat rufe se poate găsi la unul dintre cele mai mari magazine online din România, putând fi cumpărată din confortul casei tale.

Aspect Samsung  WW70K5210WW/LE

Această maşină de spălat rufe a fost concepută cu un design inovator, având o carcasă de culoare albă şi un hublou cu totul şi cu totul inovator, datorită faptului că deţine un alt hublou de dimensiuni mai mici, ataşat peste cel normal şi care permite deschiderea acestuia, chiar dacă maşina de spălat este în timpul programului. În cazul în care ai uitat să bagi un articol vestimentar la spălat, poţi deschide hobloul ataşat AddWash,  şi poţi introduce fără probleme respectivul obiect vestimentar, singura condiţie fiind aceea ca temperatura din interiorul maşinii să fie mai mică de 50 de grade. Pe carcasă se poate observa un panou de afişaj de tip LED, pe care sunt afişate fazele spălării şi diverse alte informaţii. În stânga se află sertarul pentru detergent iar la mijloc butonul pentru programe.

Caracteristici Samsung  WW70K5210WW/LE

Este un tip de maşină de spălat rufe cu încărcare frontală şi face parte din cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică,  A+++. Capacitatea de încărcare a acesteia este de 7 kg, având o viteză de centrifugare de 1200 de rotaţii pe  minut. Motorul cu Inverter digital şi încălzitorul de tip ceramic, fac ca zgomotul produs la spălare, practic să nu fie auzit, nivelul de zgomot al acesteia la spălare fiind de 54 dB iar la centrifugare de 74 dB. Şi tot acest motor, împreună cu încălzitorul ceramic şi  alături de clasa de eficienţă energetică A+++,  o fac să aibă cel mai mic consum de energie electrică, de apă şi de detergent, consumul mediu de apă într-un an fiind de 7400 litri. Aceasta deţine diverse programe standard cum ar fi program prespălare, program bumbac, lână, sintetice, delicate, sport, cu consum redus de energie, precum şi programele de spălare cu funcţii speciale Baby Care,  Clatire + Centrifugare, Super Eco Wash, Matase. Programul Baby Care spală rufele bebeluşului într-un mod eficient oferind o clătire suplimentară, pentru a elimina orice urmă de detergent care ar putea dăuna pielii bebeluşului.  Cei de la Samsung au adăugat funcţiile speciale AddWash şi EcoBubble. Cu Add Wash poţi adăuga obiectul vestimentar uitat, sau poţi adăuga rufe pe care vrei doar să le storci sau să le clăteşti. Cu tehnologia Eco Bubble poţi spăla rufele chiar şi cu apă rece, detergentul făcând o spumare consistentă care va pătrunde rapid prin material făcând o curăţare eficientă. Cu tehnologia Bubble Soak orice pată persistentă va fi eliminată cu cea mai mare uşurinţă. Funcţia  Smart Check va monitoriza automat orice defecţiune, o va diagnostica şi îţi va oferi informaţii preţioase.

samsung-eco-bubble-addwash-ww70k5210ww-le

Review Samsung  WW70K5210WW/LE

Maşina de spălat rufe Samsung  WW70K5210WW/LE este una dintre cele mai performante maşini de spălat, oferind tehnologii şi funcţii inovatoare de ultimă generaţie, consum redus de energie electrică, de apă şi de detergent, datorită motorului Inverter, a încălzitorului ceramic şi a clasei de eficienţă energetică A+++. Are un desing cu totul nou şi foarte frumos, cu o carcasă de culoare albă ce are dimensiunile de 85 x 60 x 55 cm şi o greutate de 61 kg, putând fi dispusă în orice bate sau bucătărie,  fără să incomodeze utilizatorul. Tehnologiile cu care a fost dotată, ajută la spălarea celor mai murdare haine sau ţesături, scoţându-le fără pete, curate şi parfumate. Nivelul de zgomot la spălare este foarte redus, practic nu vei simţi şi nu vei auzi că speli rufe. Tehnologia Eco Bubble spală chiar şi rufele cele mai murdare, cu apă rece prin sistemul de spumare, reducând astfel consumul la energia electrică. Poate fi recomandată persoanelor care nu dispun de timp necesar alocat spălării, aceasta făcând toată treaba. Singura condiţie este să o programezi.

Pro: tehnologii de ultimă generaţie, funcţiile  Add Wash şi Eco Bubble, motor Inverter

Contra: preţul prea mare