Aparat de aer conditionat FTX71GV-RX71GVB cu 24000 BTU

Iată că fabrica cehă Daikin scoate pe piaţă un noul aparat de aer condiţionat Daikin FTX71GV-RX71GVB cu tehnologia Inverter 24000 BTU, Ochi Inteligent, ce are menirea de a detecta locul în care se află persoanele prezente în cameră şi de a împiedica direcţionarea fluxului de aer către acestea. În momentul în care încăperea este goală, aparatul detectează acest moment şi după un interval de 20 minute, reduce viteza de răcire sau de încălzire, menţinând temperatura la un nivel optim, economisind astfel energia electrică.

Modul Confort are rolul de a ajusta automat fluxul de aer din cameră, asigură un confort optim, împiedicând direcţionarea fluxului de aer către persoanele din încăpere.

Fluxul de aer 3D, la cerere sau în mod automat, asigură nivelul optim de confort, reglând fluxul de aer în sistem de coordonate sus-jos, stânga -dreapta.

Cu modul Putere aparatul de aer condiţionat răceşte sau încălzeşte încăperea în cel mai rapid mod, apoi revine în mod automat la normal, evitând astfel consumul inutil de curent electric.

Aparat de aer conditionat FTX71GV-RX71GVB

Modul Economic permite setarea consumului aparatului de aer condiţionat, împiedicând apariţia penelor de curent electric. Dacă doreşti să obţii un nivel mai mare de răcire sau de încălzire, nu trebuie decât să opreşti modul Economic.

Prin funcţionarea silenţioasă a unităţii interioare, somnul tău de noapte va fi mult mai liniştit decât în nopţile în care foloseai vechiul aparat, acesta având un nivel de zgomot de 52 dB, aproape imperceptibil. Ca şi unitatea interioară, acelaşi lucru se întâmplă şi cu unitatea exterioară, ce are un nivel de zgomot de 46/42/37/34 dB. Vecinii tăi nu vor mai auzi zgomotul produs de aparatul de aer condiţionat.

Cu Programatorul Daikin pentru 24 ore, poţi programa aparatul de aer condiţionat să pornească sau să se oprească la o oră stabilită de tine, asigurând în acelaşi timp confortul dorit.

Cu funcţia Control Online vei putea programa aparatul de oriunde din lume, prin Wi-Fi de pe telefon sau tabletă.

Aplicaţiile Multi-split cu ajutorul sistemului Super Multi-plus, permit asigurarea unui climat optim a mai multor încăperi, utilizând o singură unitate exterioară, aceasta deservind de la două până la cinci unităţi interioare.

Aparatul de aer condiţionat FTX71GV-RX71GVB are o capacitate de răcire de 24225 BTU şi o capacitate de încălzire de 27980 BTU.

Face parte din clasa de energie electrică la încălzire A+ iar la răcire din clasa energetică B. Este dotat cu un compresor de tip Daikin Inverter şi deţine un număr impresionant de funcţii şi programe.

Funcţia de dezumificare asigură un climat optim şi evită formarea mucegaiului, iar filtrul fotocatalitic împiedică virusurile şi bacteriile să pătrundă în încăpere.

Are un design inovator, de culoare alb imaculat, si dispus pe perete devine discret, aproape imperceptibil.

Dimensiunile unităţii interioare sunt de 1050 x 290 x 238 mm şi are o greutate de 12 kg, iar dimensiunile untăţii exterioare sunt de 700 x 770 x 320 mm având o greutate de 71 kg.

Dacă iţi doreşti tehnologie de ultimă oră în casa ta, cumpără acest aparat de aer condiţionat FTX71GV-RX71GVB la un pret ce este dat de tehnologiile şi funcţiile pe care le deţine.