Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A – pret accesibil pentru 12000 BTU

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A este eficient şi puternic, fiind compatibil cu nevoile tale. Datorită faptului că deţine tehnologia inteligentă Inverter a compresorului, reprezintă cel mai inalt nivel al calităţii, asigurând cel mai redus consum de energie electrică, precum şi eficienţă deosebită în funcţionare.

Aparatul de aer conditionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A are o capacitate de 12000 BTU şi face parte din clasa de eficienţă energetică la răcire A+ iar la încălzire din clasa de eficienţă energetică A. Puterea consumată la răcire este de 1080 W iar la încălzire de 760 W. Eficienţa energetică este dată de coeficientul randament sezonier la răcire SEER de 5,6 şi de coeficientul randament la încălzire SCOP de 3.8.

Acest aparat de aer condiţionat are rolul de a ventila aerul şi de a-l încălzi.

Funcţia Auto-restart permite pornirea automată a aparatului de aer condiţionat în cazul unei pene de curent electric.

Funcţia de dezumificare impiedică formarea umidităţii în încăpere, asigurând un climat optim şi evitarea formării igrasiei, ţinând la distanţă virusurile şi bacteriile.

Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A

Compresorul inverter, brand GMCC este de tip rotativ, asigurând răcirea sau încălzirea camerei la un nivel optim, cu un consum redus de energie electrică.

Zgomotul unităţii exterioare este de 63 dB, ceea ce înseamnă un zgomot redus ca intensitate, iar cel al unităţii interioare este de 39-48 dB, asigurând un nivel aproapeimperceptibil de zgomot. În felul acesta te poţi odihni în condiţii optime de confort atât din punct de vedere al zgomotului cât şi a funcţionalităţii.

Greutatea unităţii exterioare este de 27 kg şi are dimensiunile de 715 x 235 x 540 mm, asigurând o funcţionalitate de până la temperatura ambientală maximă de +46 grade. Greutatea unităţii interioare este de 10 kg si are dimensiunile de 780 x 276 x 202 mm, asigurând o funcţionalitate de până la temperatura ambientală maximă de -15 grade.

Culoarea unităţii exterioare este albă, iar cea a unităţii interioare este într-o combinaţie de alb cu negru, ce îi dă un design deosebit de elegant şi modern. Dispus pe perete, va da un plus de eleganţă casei tale şi un mediu ambiental foarte plăcut.

Preţul aparatului de aer condiţionat Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A, nu este foarte mare, putând fi achiziţionat de oricine îşi doreşte un mediu ambiental plăcut la o temperatură optimă, fără să cheltuiască foarte mult din buget, mai ales că acest aparat de aer condiţionat conţine şi un chit de instalare.