Motocoasa benzina Gardelina Sprint 43, 2CP, 43cmc, taiere fir si cutit – motor puternic si pret accesibil

În perioadele calde, în special primăvara şi vara îngrijirea spaţiilor verzi, reprezintă o necesitate, iar pentru aceasta ai nevoie de un echipament special pentru activitate de cosire şi toaletare, şi anume motocoasa.

Motocoasa pe benzina Gardelina Sprint 43, a fost proiectată pentru o muncă prelungită şi este destinată pentru condiţii mai dificile de lucru, putând tăia atâr iarba cât şi plantele cu o grosime mai mare, decât firul ierbii. Aceasta funcţionează cu un motor tip cilindru, cu o capacitate de 43 cm3 în doi timpi, având un volumul al rezervorului de un litru, iar turaţia motorului este de 7000 de rotaţii pe minut. Tăierea se face atât cu lamă din oţel, cât şi cu un cap de tăiere cu două fire de tăiere de 12 m, având un diametru de tăiere de 33 cm şi un diametru al firului de tăiere de 2,4 mm.

Alimentare Motocoasei pe benzina Gardelina Sprint 43, se face cu benzină fără plumb în amestec cu ulei 2T.

La capitolul accesorii, motocoasa este dotată cu un disc 3T cu protecţie, Kit montaj inclus , ham de susţinere, un tambur cu fir naylon şi un bidon pentru amestecul benzinei cu uleiul.

Gardelina Sprint 43, 2CP, 43cmc, taiere fir si cutit

Are o greutate de 9 kg, însă datorită hamului de susţinere, nu vei simţi foarte tare greutatea acesteia. Mânerul motocoasei are o lungime potrivită ajustabilă, în funcţie de nevoile tale.

Capacitatea rezervorului şi puterea motorului o fac ideală pentru munca prelungă, în condiţii mai dure, pentru spaţii verzi cu o densitate mai mare de iarbă şi buruieni cu tulpina mai groasă.

Spaţiile verzi au nevoie de îngrijire permanentă, pentru a reduce riscul contaminării cu diverse insecte şi dacă îţi doreşti o grădină cu un aspect deosebit, atunci trebuie să ai în dotarea ta acest echipament din categoria motocoase.

Motocoasa pe benzina Gardelina Sprint 43 are un aspect deosebit şi face parte din categoria motocoaselor de umăr.

Preţul său în comparaţie cu puterea sa de funcţionare este foarte mic şi dacă nu mai faci faţă buruienilor şi ierbii, şi îţi doreşti un aspect estetic deosebit al grădinii şi al curţii tale, ţi-o recomand cu toată încrederea.

Ca o indicaţie de luat în seamă, ar fi bine să porţi ochelari de protecţie, pentru a evita accidentele nedorite.