Raider RD-GBC10 – o motocoasa pentru profesionisti

Cositul ierbii este o îndeletnicire din domeniul agriculturii şi datează din timpuri străvechi. Coasa tradiţională ţărănească, aşa cum o ştim noi, are o lamă metalică cu coada de lemn şi datează încă din epoca metalului.

De-a lungul timpului inventatorii s-au gândit la metode mai uşoare de mânuire a coasei. Astfel, în zilele noastre această activitate esenţială a timpurilor prezente, a luat amploare mai ales pentru fermieri, grădinari, oameni care locuiesc la curte, dar şi pentru edilii de la oraş, constrânşi fiind de cosmetizarea spaţiilor verzi din parcuri, grădini şi scuaruri.

Motocoasa pe benzina, Raider, RD-GBC10 este o motocoasă destinată tăierii ierbii, a toaletării gardurilor vii şi a cosmetizării spaţiilor verzi, reprezentând o soluţie de lungă durată pentru toţi cei ce au nevoie să o întrebuinţeze. Această motocoasă pe benzină, este o de fapt o coasă cu motor, puternică ce funcţionează cu un motor tip cilindru, în doi timpi, la o putere de 1500 w, şi 2800 rotaţii pe minut, fiind recomandată nu numai pentru suprafeţele mari de 2000 mp, ci si pentru spaţiile verzi mai mici din curtea ta. Greutatea sa de 9 kg nu te va obosi atunci vei lucra cu ea, deoarece pentru susţinere este prevăzută cu un ham, iar suportul de susţinere are mânere ergonomice.

Lungime pe care o are de 185 cm, te va ajuta să ai o susţinere mai bună şi să ai o poziţie dreaptă, fără a fi nevoit să stai aplecat. Tipul de alimentare al rezervorului de 1600 ml, este un amestec de benzină cu ulei, iar sistemul de tăiere este prevăzut cu lamă cu o grosime de 255 mm şi disc, având un diametru de tăiere de 44/25 cm, şi un diametru al firului de tăiere de 430 mm cu lungimea firului de tăiere de 0,44 m.

Capacitatea cilindrică a Motocoasei pe benzina, Raider, RD-GBC10, este de 42,7 cc. Exteriorul motoasei pe benzină este realizat din material plastic dur, de calitate iar piesele la interior din oţel.

Preţul acestui instrument este foarte mic şi vine la pachet cu un rucsac din aceeaşi gamă Rider, în care îţi vei putea pune obiectele personale şi un mic pacheţel pentru ora mesei, eliberându-ţi astfel mâinile.

Dacă ai o grădină şi vrei să arate foarte bine din punct de vedere estetic, sau dacă esti edil al unei comunităţi şi vrei ca localitatea ta să arate curată şi frumoasă, atunci îţi recomand Motocoasa pe benzina, Raider, RD-GBC10, 2CP/ 1.5kW, fir-430mm/ lama-255mm.