Samsung Eco Bubble WW90K7615OW/LE – technologie de la producatorul Corean

 

Samsung a ieșit pe piață cu noua tehnologie Eco Bubble, ce oferă o spălare cât mai eficiență a rufelor. Această nouă tehnologie se folosește de bule de aer pentru a curăța hainele, dizolvând detergentul și permițând ca acesta să intre în țesătură mai profund, mai repede și mai uniform, realizând o spălare profesională la o temperatură scăzută a apei.  Datorită acestei tehnologii se poate realiza o economie de energie electrică de până la 70%. Cu tehnologia Diamond Drum ce înlocuiește tamburul obișnuit cu unul acoperit cu celule adânci în formă de diamante, se înlătură cele mai dificile pete de murdărie, fără a înmuia rufele în prealabil, evitând astfel deteriorarea și decolorarea țesăturilor. Dacă ai uitat să bagi o bluză la spălat, nu trebuie să-ți mai faci probleme. Tehnologia Add Wash îți permite să adaugi rufele uitate într-un mod simplu și rapid, după ce ciclul de apălare a început deja. Aceeași operațiune o poți utiliza și pentru rufele spălate de mână, dar pe care ai obosit să le mai clătești și să le mai storci.

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW90K7615OW/LE, are o încărcare frontală, cu o capacitate de încărcare foarte mare, de 9 kg și o viteză de centrifugare de 1600 rotații pe minut. Ușa are un diametru standard, prevăzută cu balama din metal, dublă, ce permite o deschidere mai mare;i mai eficientă. Această mașină de spălat rufe este prevăzută cu un număr de 15 programe și anume: rapid, prespălare, baby care, îngrijire exterioară, lenjerie, bumbac, lână, sintetice, colorate, delicate, consum de energie redus și funcția de programare întârziată. La aceste programe se adaugă un număr de patru funcții speciale: Smart Check, Bubble Soak, Ultima memorie și Smart control.

Samsung Eco Bubble WW90K7615OW

Are un design plăcut, modern, de culoare alb imaculat, cu panou de afișaj tip LED, hublou cu finisaj Crystal Blue trasnlucid, reflectând elegant lumina și determinând un spectru minunat de culori. Diemnsiunile sale de 85x60x60 și greutatea de 77 kg, o fac să se încadreze în orice spațiu disponibil din casa ta.

Motorul este dotat cu Invertor digital ce asigură o eficiență energetică sporită, reducând la minim timpul de spălare și reducând până la silențios zgomotul și vibrațiile, datorită tehnologiei VRT Plus și a senzorului 3D pentru vibrații. Nivelul de zgomor la spălare este de 52 dB iar nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 dB. Noua mașină de spălat rufe, are un timp de spălare de doar 59 minute, utilizând Speed Spray pentru o clătire mai eficientă și pentru a accelera timpul de spălare. Detectarea și diagnosticarea problemelor ivite, se face cu aplicația Sistem automat de monitorizare a erorilor Smart Check, utilizând aplicația pentru smartphone.

Deoarece face parte din clasa de eficiență energetică A+++, are un consum de energie electrică foarte scăzut și un consum mediu anual de apă de 9400 l.

Dacă vrei o mașină de spălat rufe, modernă, încăpătoare, astfel încât să speli toate rufele la un singur ciclu de spălare, îți recomand cu toată încrederea Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW90K7615OW/LE, 1600 rpm, 9 kg, Clasa A+++, Alb, chiar dacă prețul său este cam piperat. Prețul înseamnă tehnologie avansată și calitate de lungă durată.