Gorenje GS53314XS – Sistem AquaStop anti-inundatie

Masina de spalat vase Gorenje GS53314XS  reprezintă unul dintre  avantaje Gorenje. Are o capacitate de spălare de 10 seturi de vase și face parte din clasa de eficiență energetică A+, din clasa de eficiență energetică A, pentru spalare și din clasa de eficiență energetică A pentru uscare, beneficiind de tehnologiile Aqua Stop Total, senzor de apă curată, dispozitiv pentru dozarea agentului de dedurizare și element de încălzire ascuns. Tehnologia Aqua Stop Total  oferă posibilitatea de a lăsa mașina de spălat vase să funcționeze pe timpul nopții, sau când trebuie să pleci de acasă. În caz de inundație acest sistem va opri automat alimentarea cu apă și va elimina surplusul de apă din interior.   Masina de spalat vase Gorenje GS53314XS a fost dotată cu un număr de 8 programe și opțiuni, precum și de un sistem de siguranță pentru protecția copiilor și un sistem de siguranță împotriva inundațiilor, beneficiind de control mecanic.

gorenje-gs53314xsAceastă mașină de spălat vase este dotată cu filtru de autocurățare, pentru a elimina resturile de mâncare, împiedicând înfundarea mașinii de spălat vase. Pentru purificarea apei, aceasta deține un senzor ce monitorizează calitatea apei și o purifică până la un nivel optim de curățare, reducându-se astfel și consumul de apă.

Pentru o spălare eficientă a vaselor pe categorii, masina de spalat vase Gorenje GS53314XS a fost dotată cu 8 programe și anume: programul auto care spală automat toate tipurile de vase, având o durată de 150 de minute. Programul intensiv este dedicat vaselor foarte murdare sau cu murdăria întărită pe ele, folosind o temperatură de 65 de grade, având o durată de spălare de 175 minute și consumând 17 litri de apă și 1,6 kw energie electrică. Programul normal spală vasele în mod normal, la o temperatură de 55 de grade cu o durată de spălare de 185 minute. Programul Eco oferă un consum redus de apă și energie electrică, consumând doar 10 litri de apă și 0,93 kw/h. Programul pahare spală vasele din sticlă și porțelan  la o teperatură de 40 de grade, cu o durată de spălare de 115 minute.  Programul rapid are o durată de spălare a vaselor de 40 de minute, cu 10 litri de apă și fără opțiunea de uscare. Programul înmuiere este destinat înmuierii vaselor timp de 8 minute, având un consum de 4 litri de apă. Programul clătire este un program special care se sompune din prespălare, spălare la 62 de grade, clătire la 55 de grade și uscare.  Programul înmuiere folosește 3,5 litri de apă într-un timp de spălare de 8 minute.

Panoul de control a fost dotat cu indicator de programare întârziată, afișare timp rămas, indicator de sare, indicator terminare program, indicator clătire, indicator eroare. Masina de spalat vase Gorenje GS53314XS deține 3 coșuri pentru spălarea vaselor reglabile pe înălțime iar coșul superior având sistem clik-clak.  Izolația fonică specială asigură o funcționare silențioasă, nivelul de zgomot fiind de doar 49 dB.

Dimensiunile masinii de spălat vase Gorenje GS53314XS sunt de 84.5 x 44.8 x 60 cm, cu o lățime de 45 cm. Design- ul a fost creat intr-un cadru simplu și foarte elegant, având o carcasă de culoare argintie, având aplicat pe partea frontală logo Gorehje si panoul de control cu afisaj de tip LED. Prețul este destul de convenabil și este dat de programele performante, precum și de funcțiile inovatoare cu care a fost creat.