LG GBB530NSQWB – Racire unifora cu TOTAL NoFrost

Multinaţionala LG este o companie Sud-Coreeană cu sediul în Seul şi  produce patru segmente de producţie, printre ele numărându-se şi producţia de electrocasnice, brandul LG reprezentând încântarea inteligenţei  Life Good  care  este logo-ul futurist al  companiei  şi în acelaşi timp şi sloganul acesteia.

Combina frigorifică LG GBB530NSQWB  face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi deţine sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator şi asigurând o răcire optimă în tot frigiderul, făcând posibilă păstrarea alimentelor în cele mai optime condiţii.  Acest sistem ingenios asigură răcirea celor două compartimente, pe bază de curenţi cu aer rece uscat, pentru a împiedica formarea gheţii pe pereţii celor două compartimente de răcire. Volumul net total al acestei combine frigorifice este de 343 l din care 252 l reprezintă volumul net al frigiderului iar 91 l volumul net al  congelatorului.  Consum energetic anual al acesteia este de 317 kw.

lg-gbb530nsqwbFrigiderul este dotat cu 3 compartimente cu rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe cu funcţia, cu capac din latex menţinând umiditatea la cel mai înalt nivel optim şi un compartiment Fresh O Zone  pentru a menţine alimentele în condiţii optime de păstrare a prospeţimii acestora. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Spaţiile pentru depozitarea alimentelor sunt destul de largi şi de încăpătoare şi se pot păstra o perioadă mai lungă, datorită sistemului No Frost care face ca alimentele să se păstreze în condiţii optime, fără a fi umezite şi fără a căpăta cruste de mucegai.

Congelatorul este dotat cu 3 compartimente destul de încăpătoare pentru a putea depozita o cantitate de alimente destul de mare, chiar şi pentru o perioadă mai îndelungată, asigurând un flux de aer multidirecţional pentru refrigerarea şi congelarea eficientă şi uniformă.  Sistemul de dezgheţare se face în acelaşi mod automat, ca şi frigiderul. Sertarele se pot deschide la maxim, chiar şi cu o deschidere de 90 de grade a uşilor.

Pentru eficienţă şi pentru a păstra recipientele cu mâncare în deplină siguranţă,  această combină frigorifică a fost dotată cu opţiuni şi funcţii speciale. Funcţia super congelare asigură o congelare de 9 kg în 24 de ore. Funcţia specială  Multi Air Flow distribuie curenţii de aer rece, uniform în tot frigiderul iar sistemul antibacterian face ca alimentele să fie protejate de microbi şi bacterii.

Combina frigorifica LG GBB530NSQWB a fost dotată cu un singur compresor şi face parte din clasa climatică SN-T, având un nivel de zgomot de doar 41 dB, făcându-l foarte silenţios. În cazul unei pene de curent, aceasta are asigurată o autonomie de până la 16 ore fără curent electric.

Uşa frigiderului este dotată cu 4 suporturi de depozitare pentru sticle, borcane, suport pentru unt/brânză. Uşile sunt cu deschidere standard pe dreapta, sunt reversibile şi au mânere verticale. Iluminarea din interiorul frigiderului se face cu un LED ce  are o durată de viaţă de 5 ori mai mare decât a lămpilor convenţionale.

Desingn-ul este foarte atrăgător cu carcasa de culoare argintie, simplă, atrăgându-te prin înălţimea impozantă, având dimensiunile de 201 x 59.5 x 68.6 cm. Combina frigorifică  LG GBB530NSQWB dă bucătăriei un stil modern şi foarte atrăgător. Preţul este în concordanţă cu calităţile şi funcţiile pe care le deţine.