Gorenje NRK 6192 JR – culoare superba

 

Compania slovacă Gorenje a adus pe piața din domeniul electrocanicelor mari,  Combina Frigorifica Gorenje NRK 6192 JR, modernă, cu un design atrăgător de culoare roșie și nu în ultimul rând ultra -performantă.

Dimensiunile sale de 185x60x64 cm o fac accesibilă oricărei bucătării, pentru a crea un cadru modern și nonconformist datorită culorii sale roșii, și pentru a asigura necesitățile familiei.

Ușile la exterior, separate atât pentru frigider cât și pentru congelator sunt simple, reversibile cu mâner vertical și deschidere standard pe partea  dreaptă, prevăzută cu sistem de alarmă, care te avertizează atunci când uiti frigiderul deschis. Modelul este unul simplu având afișat doar logo-ul Gorenje. Greutatea combinei frigorifice Gorenje NRK 6192 JR de 68 kg,  este susținută de două role în partea din spate și două piciorușe reglabile la partea din față.

La partea interioară frigiderul este iluminat cu un bec tip LED și este prevăzut cu un număr de patru rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume și fructe,  un compartiment pentru unt și brânzeturi, și un sertar inteligent Fresh Zone pentru ca preparatele să-și mențină proaspețimea și aroma. Ca și accesorii conține un suport pentru ouă și o tavă pentru înghețată. Congelatorul este prevăzut cu trei sertare și o capacitate de congelare de 5 kg/24 ore.

Combina Frigorifica Gorenje NRK 6192 JR, No Frost, 306 l, A++, Bordo

Sistemul de răcire al frigiderului este unul No Frost cu funcția  inteligentă No Frost Plus, pentru a împidica formarea gheții, asigurând o răcire rapidă și oprire automată, economisind astfel energia electrică.

Ca funcții și opțiuni combina frigorifică oferă un sistem Multiflow 360 grade – Multi 3D air blowing pentru o circulație uniformă și constantă a aerului ionizat, distribuit uniform în tot compartimentul frigiderului, IonAir – ce permite distrugerea bacteriilor și a microbilor, evitând astfel producerea mucegaiului și eliminând mirosurile neplăcute, Electronic control. XXL SpaceBox este un sertar special destinat congelatorului, pentru o congelare mai intensă.

Combina Frigorifica Gorenje NRK 6192 JR are la partea superioară frigiderul cu o capacitate de 221 l, iar în partea de jos congelatorul, cu o capacitate de 85 l. Capacitatea brută totală a combinei frigorifice este de 329 l, iar cea netă de 306 l.

Are un singur compresor și  un nivel de zgomot de 42 dB.

Această combină frigorifică Gorenje NRK 6192 JR este încadrată în clasa energetic A++ și totalizează un consum energetic de 235 kw/an.

Prețul este acceptabil în comparație cu alte produse asemănătoare și dacă bugetul îți permite și ești o persoană nonconformistă, ți-l recomand cu toată încrederea.