Gorenje RK6191AW – combina frigorifica accesibila cu functie FrostLess si clasa A+!

Gorenje RK6191AW este o combina frigorifica de la compania slovena Gorenje, ideala pentru orice tip de bucatarie de dimensiuni medii sau chiar mai mici, care vine cu un raport performanta-pret excelent de bun din orice punct de vedere, gratie caracteristicilor utile ale acesteia si a pretului accesibil pentru bugetul oricarui utilizator.

Designul elegant al combinei frigorifice include o carcasa simpla de culoare alba, doua usi metalice de tip reversibile cu manere verticale si deschidere standard de la stanga la dreapta, iluminare interioara LED de forma unei linii pe tavan pentru compartimentul frigiderului, picioruse reglabile si un termostat reglabil, avand dimensiunile destul de reduse de 185 x 60 x 64 centimetri si o greutate de 75,5 kilograme.

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW face parte din clasa de eficienta energetica A+, pentru un consum cat mai redus de energie electrica, mai exact de aproximativ 296 kWh pe an si de numai 0,812 kWh pe zi (24 de ore). Volumul net total generos al acesteia este de 326 litri, din care un volum net de pana la 229 litri il detine compartimentul frigiderului, iar restul de 97 litri ii revin compartimentului congelatorului.Gorenje RK6191AW

In ceea ce priveste aspectul interior, frigiderul beneficieaza de patru rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment special pentru depozitarea untului sau a branzeturilor, un suport metalic pentru sticle, un compariment pentru legume/fructe, trei rafturi amplasate pe usa, dintre care doua sunt de tip SimpleSlide cu inaltime reglabila si de un sistem de dezghetare automat.

Congelatorul beneficieaza la randul sau de doua compartimente pentru pastrarea prospetimii a alimentelor congelate pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, un sertar spatios de tip XXL SpaceBox ce permite depozitarea produselor de dimensiuni mai mare sau voluminoase, un sistem de dezghetare manual si de o capacitate de congelare mare de pana la 4,5 kilograme pe zi.

Combina frigorifica de la Gorenje dispune de un compresor puternic, clasa climatica SN-T, agent de racire R600a, functia ECO si un nivel redus de zgomot de doar 40 dB. In plus, solutia inteligenta Slot-in permite deschiderea usii la unghiul potrivit pentru accesul usor la toate rafturile si cutiile combinei frigorifice, chiar si in cazul in care aceasta este amplasata langa un perete, blat de lucru si nu numai.