UTOK 10Q Plus – tableta accesibila de 10,1 pentru navigarea pe internet!

Recomandata atat pentru copii, cat si pentru adulti, tableta UTOK 10Q Plus este ideala pentru cei care vor sa fie conectati in permanenta la internet, oriunde s-ar afla. Disponila la un pret accesibil, aceasta se remarca prin diagonala display-ului de 10,1 inch, specificatiile hardware destul de bune din orice punct de vedere, conectivitate 3G si sistemul de operare Android v5.1 Lollipop.

Display-ul tactil (Capacitiv Multi-Touch) de tip LCD include o diagonala generoasa de 10,1 inch, care permite redarea unor imagini mari si clare de buna calitate la o rezolutie decenta de 1024 x 600 pixeli, avand totodata unghiuri de vizualizare destul de largi pentru o experienta vizuala completa. In plus, tableta accesibila de 10,1 inch beneficieaza de un design simplu cu o carcasa de culoare neagra, placuta la atingere si confortabila la o utilizare indelungata, dimensiunile de 258,8 x 149,5 x 11,6 milimetri si o greutate de doar 520 grame.

Tableta UTOK 10Q Plus dispune de o putere de calcul buna pentru utilizarea normala de zi cu zi, datorita procesorului MediaTek 8321 cu nu mai putin de patru nuclee ARM Cortex-A7 ce ruleaza la o frecventa buna de pana la 1,3 GHz si chipsetul video ARM Mali 400 MP2, beneficiind totodata de o performanta grafica decenta in orice tip de continut.UTOK 10Q Plus

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de 1 GB, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online sau diferite aplicatii. In ceea ce priveste stocarea, tableta de 10,1 inch include un spatiu de stocare de 8 GB pentru stocarea sistemului de operare Android 5.1 Lollipop si a fisierele multimedia preferate, dintre care aveti disponibil un spatiu de aproximativ 5 GB, conform companiei UTOK.

Pe partea de multimedia, tableta accesibila UTOK 10Q Plus ofera o camera principala de 2 MP, care permite captarea unor imagini destul de bune, o camera frontala VGA de 0,3 MP pentru selfie-uri si/sau convorbiri online decente, dar si un slot de card Micro SD cu o capacitate maxima acceptata de pana la 32 GB, perfect pentru extinderea spatiului de stocare al tabletei de la UTOK.

UTOK 10Q Plus mai dispune de  conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.0 si 3G, toate acestea pentru o navigare rapida pe internet si transfer de date pe masura, in timp ce bateria Li-Polymer de 6000 mAh asigura o autonomie de lucru de pana la 5 ore de utilizare continua.