Gorenje RK6192ER – Rosu vulcanic pentru o bucatarie moderna

Compania slovenă Gorenje a luat fiinţă în anul 1950, şi este o companie producătoare de produse electrocasnice inteligente, şi deşi se remarcă printr-un design deosebit, au pe piaţa în domeniu o poziţie de mijloc.

Industria electrocasnicelor trebuie să vină mereu pe piaţă cu produse noi de calitate, şi tehnologii cu funcţii inovatoare.

În acest sens Gorenje a venit în întâmpinarea ta cu Combina frigorifică Gorenje RK6192ER, ce reprezintă un aparat electrocanic inovator, cu funcţii superioare, indispensabilă pentru gospodărie.

Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A++, aceasta are un consum de energie electrică foarte scăzut. Consumul său energetic anual este de 231 kw, şi are o autonomie fără curent de 30 de ore. Volumul net total al combinei frigorifice este de 319 l, din care volumul net al frigiderului este de 225 l iar cel al congelatorului este de 94 l.

Combina frigorifica Gorenje RK6192ER, 319 l, Clasa A++, H 185 cm, Rosu Vulcanic

Are un singur compresor cu agent de răcire R600a, şi o greutate de 73 kg.

Nivelul de zgomot este foarte silenţios, de 40 dB.

În interiorul frigiderului sunt dispuse 5 rafturi de sticlă ce pot fi reglate pe înălţime, acest lucru ajutând la poziţionarea lor în funcţie de înălţimea recipientelor cu mâncare, un sertar pentru legume şi fructe şi un compartiment pentru unt şi brânzeturi, sistemul de dezgheţare al frigiderului fiind automat iar iluminarea interioară făcându-se cu un bec tip LED. Congelatorul dispune de un număr de 3 compartimente, dintre care unul având funcţia de îngheţare rapidă. Uşa frigiderului deţine trei rafturi Simple Slide ce pot fi reglate în funcţie de mărimea recipientelor.

Ambele uşi sunt reversibile, cu deschidere standard pe dreapta şi au mânerul dispus vertical.

Tehnologia Frostless cu care este dotată, împiedică formarea straturilor de gheaţă pe pereţii combinei frigorifice. Funcţia CrispZone reglează nivelul de umiditate din interiorul compartimentului pentru legume şi fructe, păstrând prospeţimea alimentelor un timp mai îndelungat.

Dimensiunile sale sunt de 185x60x64 cm, îl fac să se încadreze perfect în orice bucătărie, fără a incomoda membrii familiei. Designul este unul atrăgător, revoluţionar datorită culorii sale de un roşu vulcanic şi a înălţimii de 185 cm, făcând să arate ca un soldat suplu din escorta reginei.

La capitolul accesorii combina frigorifică deţine un suport pentru sticle, un suport pentru ouă şi o tavă pentru gheaţă.

Preţul nu este unul foarte mare, ci în concordanţă cu tehnologia şi funcţiile pe care le deţine.

Dacă doreşti să-ţi revoluţionezi bucătăria, îţi recomand Combina frigorifica Gorenje RK6192ER, 319 l, Clasa A++, H 185 cm, Rosu Vulcanic.