Hotpoint FMF 723 – 5 ani garantie pana pe 31 decembrie 2016

Masina de spalat rufe Hotpoint FMF 723 are o încărcare frontal, cu o capacitate de spălare foarte mare  de 7 kg, oferind posibilitatea spălarii rufelor într-o singură tură. Viteza de centrifugare a acestei mașini de spălat rufe este de 1200 rotații pe minut, fiind capabilă să stoarcă rufele până aproape de uscare, reducând astfel timpul de expunere a rufelor, având  clasa B de eficiență la centrufugare . Are un consum de program standard de 0,98 kw/oră. Clasa de eficiență energetic A+++ indică faptul că are un consum de energie electrică foarte mic, redus cu 50%. Consumul mediu anual de apă este de 10840 litri. Nivelul mediu de zgomot la spălare este de 51 dB, iar la centrufugare de 77 dB, deci un nivel de zgomot silențios. Funcția specială Super Silent dă mașinii de spălat posibilitatea de a funcționa pe modul silențios.

Este dotată cu un număr de 16 programe cu funcții și siguranță și anume: Eco, Cuverturi, Antialergic- program ce este destinat persoanelor cu epiderma sensibilă și alergică la detergenți, Funcția Baby ce este destinată copiilor mici și a persoanelor cu o piele sensibilă, axându-se în principiu pe o clătire suplimentară, pentru a elimina orice urmă de detergent, Tehnologia specială de îndepărtare a petelor ce se realizează print-o mișcare specifică a tamburului și o temperatură scăzută a apei, cu efect de îndepărtare a petelor rezistente de fructe, legume, sânge, ciocolată, iarbă, marker etc. Mai deține programul Super Wash, program bumbac, program anti-șifonare, program sintetice, program sport. Programul Woolmark Platinum Care oferă protecție țesăturilor fine și a țesăturilor din lână și cașmir, tehnologia Ecotech cu rolul de a economisi curentul electric și nu în ultimul rând Sistem Overflow.

Masina de spalat rufe Hotpoint FMF 723, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Hotpoint FMF 723,  este o mașină de spălat ușor de utilizat, datorită programelor și funcțiilor grupate perfect. Cea mai nouă funcție a mașinilor de spălat Hotpoint este funcția de programare întârziată, ce permite pornirea mașinii de spălat cu o jumătate de oră înainte de a ajunge acasă de la serviciu sau din oraș, evitând astfel ca rufele să prinsă miros de apă stătută.

Cu dimensiunile de 85 x 59.5 x 54 cm și o greutate de 65,8 kg,  Masina de spalat rufe Hotpoint FMF 723, poate fi încadrată pe orice perete, neocupând mult spațiu și neîncomodând utilizatorul. Sistemul de siguranță pentru copii, blochează panoul de comandă și hubloul mașinii de spălat rufe.

Eficientă, economică, foarte încăpătoare Masina de spalat rufe Hotpoint FMF 723 are un design exterior atractiv, de culoare alb imaculat, și display cu afișaj LED.

Are un preț avantajos în raport cu calitatea, și dacă îți dorești un aparat electrocasnic util, eficient, de ultimă generație, atunci îți recomand Masina de spalat rufe Hotpoint FMF 723, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++.