Zass ZAC 09/ILN Inverter – Aparat de aer conditionat cu compreso Toshiba

Compania germană Zass este una dintre cele mai mari companii producătoare de aparate electrocasnice, de o calitate incontestabilă. Obiectivul aceste companii este de a satisface cerințele clienților și de a oferi produse de înaltă eficienţă.

Dacă te-ai săturat de cădurile toropitoare din timpul verii, atunci cu siguranță îți dorești un aparat de aer condiționat performant și de mare calitate. Aparatul de aer conditionat Zass ZAC 09/ILN Inverter reprezintă aportunitatea cea mai bună. Acest aparat de aer condiționat are un design simplu, cu linii bine definite, cu aspect modern, ce are afișat logo-ul Zass și un mic panou pentru setarea temperaturii. Atât unitatea interioară cât și unitatea exterioară au culoarea alb imaculat, ceea ce îi conferă un aspect simplu și elegant.

Greutatea interioară a unității aparatului de aer condiționat este de 10 kg, iar cea exterioară este de 27 kg. Aparatul de aer conditionat Zass ZAC 09/ILN Inverter are o capacitate de răcire de 9000 BTU/ oră și o capacitate de încălzire tot de 9000 BTU/oră, ceea ce înseamnă că face față unei încăperi de dimensiuni medii. Având încorporată pentru compresor tehnologia Inverter a brandului Thosiba, și făcând parte din clasa de eficiență energetic A++ pentru răcire și A+++ pentru încălzire, îi asigură un consum mai mic de energie electrică, cu o putere consumată atât la răcire, cât și la încălzire de 2,5 kw. Odată ajuns la temperatura setată, aceasta se menține constant, ceea ce duce la un consum minim de energie. Temperatura de lucru la răcire poate ajunge până la minus 15 grade C, iar temperatura de lucru la încălzire ajunge până la plus 46 de grade C, răcirea sau încălzirea făcându-se cu funcția Turbo. Filtrul din carbon activ cu ajutorul funcţiei Dry, împiedică menținerea umezelii în încăpere și evită producerea mucegaiului, eliminând mirosurile neplăcute, cu ajutorul ventilatorului ce produce o ventilaţie automată. Funcția de decongelare automată, se realizează crescând parametrii la o temperatură optimă de funcționare.

Zass ZAC 09 ILN Inverter

Kit-ul de instalare inclus are un traseu frigorific de 3 m.

Zgomotul unității exterioare este de 63 dB, ceea ce o face silențioasă, astfel încât nu vei deranja vecinii cu aparatul tău de aer condiționat, iar zgomotul unității inetrioare fiind de 47 dB, la fel de silențios, face ca tu să te odihnesti fără să fii deranjat de zgomote.

Are un preţ acceptabil raportat la calitatea sa tehnologică pe care o deţine, iar dacă ti-ai propus să nu mai transpiri de căldură, îţi recomand Aparatul de aer conditionat Zass ZAC 09/ILN Inverter, 9000 BTU, Kit de instalare inclus (3 ml), Clasa racire A++, Clasa incalzire A+++, Temperatura de lucru -15/+46 °C, Functie ionizare, Auto-Curăţare, Filtru cu Carbon Activ, Compresor Toshiba.