HP ProBook 470 G2 – Laptop mare cu productivitate crescuta!

HP ProBook 470 G2 este cel mai nou model de laptop din gama ProBook a companiei americane de IT, Hewlett-Packard (HP), care ajuta la rezolvarea sarcinilor zilnice atat de la birou cat si pe cele de acasa pe un display cu diagonala mare, indiferent de locul unde va aflati.

Noul laptop ProBook 470 G2 de la HP se remarca prin display-ul mare cu o rezolutie buna, procesorul Intel Core i5 din a 5-a generatie Broadwell, memoria RAM si capacitatea de stocare suficienta, placa video dedicata de la AMD, dar si prin conectivitatea wireless de mare viteza si un design solid si elegant. Acesta dispune de doua difuzoare stereo cu tehnologie DTS Sound +, microfon digital dual array integrat, camera web HD de 1280 x 720 pixeli, dar si de un cititor de amprenta pentru securitate.

Display-ul de tip LCD LED a laptopului HP are o diagonala mare de 17,3 inch si caracteristica speciala Anti-Glare, oferind imagini mari si clare la o rezolutie buna HD+ de 1600 x 900 pixeli. Laptopul dispune de un design de varf cu o carcasa solida de culoare antracit, fabricata din aluminiu, si finisaje elegante, fiind dotat cu un sistem de protejare a pieselor electronice sensibile si a componentelor de baza impotriva umezelii, tastatura waterproof, avand si un strat subtire de film Mylar.HP ProBook 470 G2

Pe partea de hardware, modelul de laptop HP ProBook 470 G2 ofera o putere si performanta ce fac un produs de incredere, datorita procesorului Intel Core i5-5200U, realizat in procesul de fabricatie pe 14 nm, cu doua nuclee la o frecventa de 2200 MHz, care prin tehnologia Intel Turbo Boost poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 2700 MHz, 3 MB Cache si placa grafica integrata Intel HD Graphics 5500, dispunand si de un consum redus de energie.

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate de doar 4 GB cu frecventa de 1600 MHz, insa poate fi extinsa la o memorie maxima de pana la 16 GB in cele doua sloturi integrate pe laptop. Capacitatea de stocare de 750 GB este asigurat de unitatea de tip HDD cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, oferind utilizatorilor posibilitatea de a stoca tot continutul multimedia si nu numai al acestora.

In ceea ce priveste grafica, pe langa solutia grafica integrata de la Intel cu ajutorul procesorului din a 5-a generatie, compania a reusit sa includa si o placa video dedicata AMD Radeon R5 M255 cu memorie de 2 GB care se ocupa de grafica mai grea, in timp ce placa grafica efectueaza partea mai usoara. Pe langa toate acestea, laptopul mai include si o bateria Li-Ion cu 6 celule pentru asigurarea unei autonomii de functionare foarte buna in timpul deplasarilor.

Laptopul HP ProBook 470 G2 este recomandat pentru utilizatori care vor un dispozitiv productiv si portabil cu un display generos.