Sharp SJ-BA10-IEXI1 – combina frigorifica pentru o bucatarie moderna

Într-o bucătărie a acestui secol, frigiderul sau combina frigorifică este mai mult decât un aparat electrocasnic, reprezentând o inovaţie tehnologică cu funcţii speciale, care îţi asigură utilitate, confort, calitate şi impact vizual încântător.

Combina frigorifică Sharp SJ-BA10-IEXI1 este dotată cu sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator.

Volumul net total este de 324 litri, din care volumul frigiderului este de 230 litri iar cel al congelatorului este de 104 litri.

Această combină frigorifică face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi are un consum energetic anual de 335 w.

Frigiderul deţine un număr de 3 rafturi de sticlă, un compartiment pentru legume şi fructe, cu sistemele Crisp Zone şi Opti Fresh, pentru păstrarea legumelor şi a fructelor la o temperatură constantă, ajustând nivelul de umiditate din interior şi asigurând păstrarea acestora proaspete un timp mai îndelungat, iar dezgheţarea frigiderului se face în mod automat.

Sharp SJ-BA10-IEXI1

Pentru a avea o vizibilitate optimă a alimentelor, aceasta este dotat cu sistem de iluminare de tip LED.

Uşa frigiderului este dotată cu un număr de 3 suporturi pentru sticle, borcane, unt, brânză şi ouă, fiind dotată cu sistemul special Adapti Lift, ceea ce înseamnă căsuportul pentru sticle se poate poziţiona după necesităţile tale.

Congelatorul deţine un număr de 3 compartimente având o capacitate de congelare de 12 kg în 24 ore. Sistemul de dezgheţare este acelaşi ca şi la frigider, în mod automat.

Ambele uşi sunt dotate cu sistemul Space Saver Door pentru a putea deschide uşile cu cea mai mare uşurinţă până la perete, neavând nevoie de spaţiu suplimentar. Ambele uşi deţin mânere încorporate.

La exterior uşa frigiderului este dotată cu un sistem de afişaj tip LCD, putând seta temperatura dorită atât pentru frigider cât şi pentru congelator.

Sistemul de deschidere a uşilor se poate stabili atât pe stânga cât şi pe dreapta.

Nivelul de zgomot al combinei frigorifice Sharp SJ-BA10-IEXI1 este de 42 dB, însemnând că are un nivel de zgomot silenţios.

Filtrul împotriva mirosurilor Odour Neutral face ca mirosurile să nu se amestece între ele, datorită faptului că se asigură izolarea circuitelor dintre frigider şi congelator, nepermiţând trecerea mirosurilot dintr-un spaţiu în celălalt.

Sistemul Gentle Air Flow cu care este dotată această combină frigorifică, păstrează alimentele proaspete un timp mai îndelungat.

Această combină frigorifică Sharp SJ-BA10-IEXI1 este dotată cu un design inovator din inox, conferindu-i eleganţă şi modernism iar dimensiunile sale de 186,3 x 59,5 x 65 cm, îi conferă impozanţă, putând fi aşezat pe orice perete din bucătăria ta, oferindu-ţi un impact vizual inovator.

Preţul său este dat de tehnologiile şi de sistemele speciale pe care le deţine, dar şi de design-ul inovator cu care a fost dotat.