Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA – aparatul de aer condiționat perfect pentru dormitor

Datorită căldurii toropitoare din timpul verilor, oamenii s-au văzut nevoiți să inventeze aparate de produs aer rece, pentru a scădea disconfortul provocat de aerul foarte cald.

Prima formă de ”aparat condiționat” a fost făcută pe pereții interiori a încăperilor, dintr-un sistem de apeducte, iar termenul de ”aer condiționat” a fost folosit pentru prima dată de inginerul Stuart Cramer în anul 1906.

Mitsubishi Electric reprezintă conglomeratul companiilor japoneze, care au un succes deosebit pe piața in domeniul electronicelor și electrocasnicelor. Design-ul aparatului de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este discret, cu linii curate și neutre de un alb pur, putând fi încadrat pe orice perete din casă sau de la birou si chiar intr-un cadru comercial. Renumele brandului și calitatea bună au făcut ca prețul să crească.

verifica pret nou

Dimensiunile unității exterioare sunt de 538 x 699 x 249 mm, iar dimensiunile unității interioare de 290 x 799 x 232 mm. Compresorul de tip inverter are o capacitate de răcire de 9000 BTU, iar cel de încălzire de 11942 BTU/h, având la bază dispozitivul electronic DC Inverter, ce permite o variație performantă a vitezei compresorului.

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA

Motorul Poki Poki oferă o fiabilitate ridicată, conferindu-i densitate mare și forță magnetic. Modul de viteză a fluxului de aer se reglează automat în funcție de condițiile din încăpere. Temperatura setată ajunge în scurt timp la nivelul dorit și aerul este distribuit uniform, acoperind întregul spațiu. Filtrul de aer oferă protecție împotriva prafului și a acumulării de bacterii și mucegai, îndepărtând astfel mirosurile neplăcute.

Aparatul are o eficiență ridicată pentru temperaturile de peste 46 de grade din perioada verii și de minus 15 grade din perioada iernii. Poate fi folosit pentru răcirea spațiului pe timpul verii, dar și pentru încălzire pe timpul iernii. Are patru trepte de ventilare și un nivel de zgomot foarte scăzut. Pentru treapta cea mai mică nivelul de zgomot este de 22 dB, iar pentru treapta cea mai mare nivelul de zgomot este de 43 dB.

Consumul de energie este foarte mic şi mulțumitor datorită clasei de energie A. Funcția de economisire a energiei Econo Cool reprezintă o funcție de control a temperaturii ce reglează cantitatea de ieșire a aerului, acesta fiind și marele avantaj. În cazul penelor de curent nu trebuie să-ţi faci griji, deoarece aparatul repornește automat atunci când curentul revine. Timerul cu afişaj de 12 ore, este special adaptat pentru repaosul din timpul nopții. Operatiunile de oprire/pornire pot fi programate la diferite interval orare.

Aparatul de aer condiționat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA poate fi găsit pe piață la prețuri destul de accesibile şi poate fi achiziţionat din magazinele de profil.