GREENFIELD GP-7085A – motosapa ieftina cu performante bune

Greenfield vine pe piaţa echipamentelor de grădinărit cu produse de cea mai bună calitate la preţuri mici. Deviza celor de la Greenfield „o unealtă bună nu trebuie neaparat să fie scumpă”.

Motosapa 208cmc vine echipată cu motorul inteligent al companiei chinezeşti Zongshen, în patru timpi, cu reductor din fontă, cu o capacitate cilindrică de 208 cmc, o putere de 7 cp, cu carburator cu sistem de purjare, cu trei tipuri de viteze, 2 tipuri de mers înainte şi 1 de mers înapoi. Are o lăţime de cultivare de 810 mm şi o adâncime de cultivare de 300 mm. Volumul rezervorului de 3,6 l se alimentează cu benzină fără plumb.

Această mototsapă are un volum de baie al uleiului de 0,6 cu senzor de ulei la motor, ce îţi va indica nivelul scăzut al uleiului sau dacă s-a depăşit cota de înclinaţie de 25%. Ambreajul integrat, cu bază solidă cu întinzător, dispune de un sistem de blocare a clapetei ambreajului.

Pubert ARO 2+1 40H

Transmisia motosapei se face cu curea şi pe lanţ, fiind destinată pentru suprafeţe mici şi medii. Pornirea se face într-un mod foarte uşor, manual la sfoară.

Producătorul Greenfied, pune la dispoziţia agricultorilor această motosapă inteligentă, puternică şi eficientă pentru afânarea solului din grădini de legume şi zarzavat, solarii, diferite spaţii verzi şi chiar pentru munca câmpului pe suprafeţe ceva mai mici, motosapa putându-se întoarce prin acţionarea butonului de mers înapoi.

Motosapa 208cmc este dotată cu freze pentru săpat, cu discuri laterale şi cuţite speciale pentru pământ uscat. Pentru protecţie, sapele sunt dotate cu un guler şi un sistem cu pini.

Deţine un ghidon reglabil pe verticală, putând fi ajustat în funcţie de înălţimea pe care o ai şi se manevrează foarte uşor. Are o greutate de 80 kg iar transportul se face pe două roţi mari din cauciuc cu un ecartament al roţilor de maxim 500 mm.

Acest model profesional şi convenţional al motosapei 208 cmc Greenfield, aduce fiabilitate în utilizare.

Producătorul s-a gândit la pasiunea agricultorilor şi la greutatea cu care se face o muncă agricolă când a conceput această motosapă, având certitudinea că a făcut o alegere înţeleaptă. Te vei bucura de ajutorul dat de această motosapă, deoarece îţi va reduce considerabil timpul de lucru, iar tu vei fi mai odihnit, nefiind nevoie să te speteşti muncind. Mai mult decât atât îţi va rămâne timp şi pentru alte activităţi.

Datorită dotărilor pe care le are Motosapa 208cmc, ar trebui să nu-ţi lipsească din gospodărie. Are un preţ mic şi performanţe mari.