Motosapa BSR 500 pachet motocoasa – Ghidon reglabil orizontal -Freze cu discuri in capat 2+1 -Roata fata -Roti cauciuc

Fie că eşti agricultor, fie că doar îţi place să lucrezi în grădina ta, Motosapa BSR ce vine la pachet cu o Motocoasă, este un sprijin de nădejde în munca ta.

Motosapa BSR 500 are un motor KAMA 170F OHV în patru timpi, de 7 cp şi un cilindru cu răcire pe aer. Volumul rezervorului de 3,6 l se alimentează cu benzină fără plumb, având un consum de 200-210 g pe oră.

Pornirea se face cu un demaror cu sfoară şi are 2 viteze de mers înainte şi o viteză de mers înapoi. Lăţimea de cultivare este cuprinsă între 600 mm şi 800 mm iaradâncimea de cultivare este de 30 mm.

Tipul de ulei folosit al motorului este SAE 10w30, însă recomandabil ar fi uleiul Honda sau oricare alt ulei de calitate cu specificaţia SAE 10w30.

Motorul este echipat cu senzor de ulei ce te anunţă sonor atunci când nivelul uleiului a scăzut sau când s-a depăşit cota de înclinaţie de 25%, evitând griparea motorului.

Filtrul de aer este realizat din burete şi pahar decantor cu ulei, conferindu-i o întreţinere uşoară fără a mai fi nevoie să schimbi uleiul, crescând astfel durata de viaţă a motorului, ce are o greutate de 17 kg şi dimensiunile de 415x380x390.

Ambreajul este realizat dintr-un sistem de ambreaj foarte flexibil şi fiabil, un cablu şi rolă întinzător şi două curele dinţate cu răcire.

În cazul în care freza este supusă la pământ foarte dur, cu rădăcini, pietre, lemne sau diferite obstacole, practic sistemul de ambreaj şi curelele atenuează şocurile suferite de motor şi de cutia de viteze, astfel crescând fiabilitatea motocultorului.

Motosapa BSR 500 pachet motocoasaTransmisia se face de la cutia de viteze cu pinioane la transmisia finală pe lanţ, carcasa transmisiei fiind confecţionată din duraluminiu cu protecţie metalică în partea de jos.

Ghidonul este reglabil în sus şi în jos, stânga şi dreapta, astfel că poţi să-l adaptezi staturii tale pentru o muncă mai eficienţă şi mult mai uşoară, fără să fie nevoie să stai aplecat. Comenzile se fac din maneta ambreajului şi butonul de oprire.

Freza de lucru este reglabilă de la 60 la 100 cm, segmentându-se în două bucăţi, având dispuse lateral discurile pentru protecţia plantelor.

Reglajul adâncimii de lucru se realizeazî cu ajutorul cuiului din spate, dispozitiv ce te ajută să lucrezi în maximă siguranţă.

Profilul frezei este hexagonal iar cutia elicoidală, tratată termic, dotată cu autoascuţire. Are 3 roţi de cauciuc, două dispuse în spate şi o roată de înaintare dispusă în faţă, având o greutate de 100 kg, asigurând astfel, o muncă eficientă în condiţii dure.

Preţul este unul bun, dacă ai în vedere calităţile acestei motocultoare si de motosapă dar şi motocositoare, având ca accesorii incluse o lamă metalică şi o centură de umăr.