Motosapa Pubert ARO 2+1 40H – motosapa fabricata in Franta

Motosapa Pubert ARO 2+1 40H ca şi Motosapa FG320 este fabricată în Franţa, producătorul fiind acelaşi cu motosapele Honda, având practic acelaşi motor puternic al modelului GP 160 de 4,8 cp, în patru timpi şi dispune de o cutie de viteze cu trei nivele de viteze, două de mers înainte şi unul de mers înapoi, marşarier, transmisia făcându-se pe lanţ de la cutia de viteze la freze şi pe curea de la motor la cutia de viteze. Rezervorului are o capacitate de 3,1 litri şi se alimentează cu benzină fără plumb, având un consum de 1,5 litri pe oră.

Această motosapă Pubert ARO 2+1 40H, vine livrată fără ulei, însă tu trebuie să o alimentezi înainte de folosire, tipul de ulei recomandat, fiind Honda SAE 10W30. Capacitatea băii de ulei este de 0,6 litri.Deţine un mâner ajustabil pe înălţime, ceea ce îţi oferă posibilitatea de a o adapta la înălţimea ta, fără să ai dureri despate după folosire.

Are o lăţime de cultivare de 85 mm şi o adâncime de cultivare de 300 mm, fiind destinată pentru afânarea solurilor mai puţin dure, dar cu rădăcini şi buruieni mai groase , pentru solurile din sere, grădini de legume şi zarzavat, solarii, viţa de vie, putând fi manevrată cu uşurinţă, datorită dimensiunilor mici pe care le are, la nevoie putând să ataşezi şi un plug pentru cartofi.

Pubert ARO 2+1 40H

Greutatea sa de 64 kg şi roata de înaintare dispusă în faţă, fac să poată fi manevrată cu mare uşurinţă.

ARO face parte din gama de unelte robuste, capabile să indeplinească orice muncă din grădină sau din seră. Cureaua de transmisie este îmbunătăţită cu sistemul inovator Pubert, având cablul de ambreaj fix, nemaiavând nevoie de ajustări ulterioare. Cuţitele se pot demonta uşor şi sunt din fier forjat, putând lucra solul până la o adâncime de 30 cm. Pornirea se face într-un mod facil, cu demaror cu sfoară.

Această motosapă Pubert ARO 2+1 40H, 4.8 CP, cu motor pe benzină Honda GP 160, în 4 timpi, cu lăţime de lucru de 85 cm, este indispensabilă în gospodărie, fiind utilă pentru grădinărit, recunoscută la nivel global pentru eficacitatea şi fiabilitatea sa. E timpul să dai uitării vechile unelte ale părinţilor şi bunicilor tăi şi să aduci în curtea ta noua tehnologie inovatoare. Preţul său nu foarte mare, este dat de calităţile pe care le deţine, putând fi totuşi amortizat într-un timp real scurt.