GREENFIELD GP-90125A – motocoasa de 9 cp

Greenfield vine pe piața in domeniul utilajelor agricole cu unelte inteligente și tehnologii avansate. În acest sens a creat Motosapa 270 cmc, 9 CP, GREENFIELD, GP-90125A, ce este recomandată oricărui tip de sol, pe suprafețe de până la 10.000 mp, cu o eficiență de lucru de până la 1500 mp/oră. Aceasta este o sapă profesională, puternică ce poate fi folosită pe suprafețe foarte dure, cu denivelări, cu buruieni, pietre și alte obstacole.

Lățimea de cultivare a acestei motosape, este de 1250 mm iar adâncimea de cultivare este de 35 mm. Rezervorul mare de 6 litri se alimentează cu benzină fără plumb.

Motorul ce aparține firmei chinezești Zongshen, în patru timpi are o capacitate cilindrică de 270 cc, cu o putere de 9 cp. Carburatorul este dispus cu sistem de purjare, iar transmisia se face cu pinioane în baie de ulei. Baia de ulei este dotată cu senzor de ulei, pentru a fi avertizat în cazul în care nivelul de ulei a scăzut, precum și în cazul în care cota de înclinație de 25% a fost depășită.

Motosapa 270 cmc, 9 CP, GREENFIELD, GP-90125A

Lățimea frezelor este reglabilă și poate fi între 640 mm și 1250 mm, putând afâna solul până la o adâncime de 35 mm, dând posibilitatea plantării oricărei structuri de cultură din gospodărie: vie, pomi, legume, flori, plante medicinale, floarea soarelui, porumb, sfeclă, zahăr, cartofi, precum și la culturi care dețin suprafețe foarte mari, bineînțeles atașându-se accesoriile optime fiecărei culturi, pentru fazele tehnologice ce se execută: plug pentru arat, freze laterale pentru săpat și afânat pământul.

Deține un ecartament variabil, ce asigură lățimi diferite de lucru, permițând asfel motosapei accesul între rânduri. Numărul de 6 cuțite dispuse 3 la stânga și 3 la dreapta sunt dotate cu guler pentru protecție.

Ambreajul tip integrat, cu întinzător, având o bază solidă, dispune de sistem de blocare a ambreajului.

Pornirea se face într-un în mod ușor, manual pe sfoară și dispune de redactor din fontă.

Motosapa 270 cmc, 9 CP, GREENFIELD, GP-90125A are o greutate de 125 kg, însă cu ajutorul acestei greutăți și a piciorului de sprijin, motosapa capătă o stabilitate mai mare.

Greenfield pune la dispoziția ta această motosapă pentru a-ți ușura munca în gospodărie și munca grea de la camp. Orice gospodar care -și dorește un sol bine lucrat, fertil care să dea culturi bogate, fără buruieni, ușurând astfel strângerea recoltei, cu siguranță ar trebui să aibă în gospodărie Motosapa 270 cmc, 9 CP, GREENFIELD, GP-90125A.