Heinner HAC-12CWF-RD – aparat de aer conditionat ideal pentru apartamente

Hainner vine pe piaţa din domeniu, cu noua tehnologie inteligentă a aparatelor de aer condiţionat.

Indiferent de locaţia pe care ţi-ai ales-o pentru a locui în ea, Heinner îţi va aduce răcoare în perioadele toride ale verii, sau căldură în perioadele foarte reci ale iernii. Dacă esti plecat de acasă şi vrei un mediu ambiental plăcut şi răcoros la întoarcere, funcţia Wi-Fi îţi oferă posibilitatea de a-l programa de la distanţă.

Acest aparat de aer condiţionat are o capacitate de răcire de 12000 BTU şi face parte din clasa de energie A++ la răcire şi din clasa de energie A+ la încălzire, aceasta însemnând că poate fi folosit nu numai în perioadele toride ale verii, ci şi în perioadele reci sau îngheţate din timpul iernii. Fiind dotată cu un compresor cu tehnologia 3D Inverter, oferă un confort optim şi fiabilitate, iar prin tehnologia DC Inverter, economiseşte energia electrică printr-un consum energetic mai mare şi asigurând un nivel de zgomot scăzut.

Funcţia de dezumificare ajută la menţinerea umiditării în parametrii normali, păstrează aerul curat şi evită formarea mucegaiului pe pereţi. Dacă acţionezi funcţia Jet şi modul Turbo, aparatul capătă o viteză de ventilaţie foarte mare, şi astfel răceşte încăperea într-un mod ultra rapid.

Heinner HAC-12CWF-RD Inverter

Funcţia Sleep Night îţi asigură un somn liniştit pe tot parcursul nopţii, datorită modului silenţios de funcţionare.

Funcţia Eco Mode îţi asigură o economie a energiei electrice de până la 60% în decurs de până la 8 ore de funcţionare.

Cu funcţia Mute Operation te bucuri de un somn foarte liniştit, datorită faptului că opreşte orice zgomot produs de aparat şi stinge led-ul display-lui.

Deţine un filtru profesional High Density ce va ţine microbii şi mirosurile la distanţă, evitând îmbolnăvirea şi formarea mucegaiului.

Carcasa exterioară deţine un ventilator exterior cu 5 trepte ce asigură un consum redus de energie electrică şi are dimensiunile de 800x333x554 mm şi un nivel de zgomot de 60 dB, asigurând liniştea vecinilor tăi. Carcasa interioară deţine un ventilator interior cu 12 trepte, ce asigură un confort termic sporit şi un control precis al debitului de aer, având dimensiunile de 802x189x297 mm.

Carcasa are o culoare frumoasă în nuanţă de rosu, având dispus logoul Heinner, şi are un panou discret cu afişaj tip LED, ce poate fi vizibil doar în momentul funcţionării, având un nivel de zgomot de 52 dB, ceea ce îţi va demonstra că nu vei auzi zgomotul produs de aparat, acesta fiind unul silenţios.

Mai deţine funcţia de autodiagnosticare şi funcţia de detectare pierdere agent frigorific.

Preţul este acceptabil, ceea ce îţi oferă posibilitatea de a-l achiziţiona, mai ales dacă îţi doreşti confort şi calitate la tine acasă.