Star-Light ACM-09WIFI – Aparat de aer conditionat foarte ieftin

Star-light este un producător român proaspăt lansat pe piaţa din România. Inventiv şi inovativ Star-light îţi aduce răcoarea la tine în casă, prin aparatul de aer condiţionat Star-Light ACM-09WIFI, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Control WiFi, Kit instalare inclus, ce poate fi programat de la distanţă, cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi, fără a mai fi nevoie să aştepti câteva minute bune până ce în cameră se crează o ambianţă optimă.

Acest aparat de aer condiţionat are o capacitate de răcire de 9000 BTU şi o capacitate de încălzire de 10000 BTU şi face parte din clasa de energie A++ la răcire şi din clasa de energie A+ la încălzire, aceasta însemnând că poate fi folosit nu numai în perioadele toride ale verii, ci şi în perioadele reci sau îngheţate din timpul iernii.

Fiind dotat cu un compresor cu tehnologia Inverter, aceasta dovedeşte o creştere eficientă a aparatului de aer condiţionat, reducând vibraţiile şi zgomotul, şi atingând o temperatura optimă pe care o menţine constantă, fără a interveni alte variaţii de temperatură.

Funcţia de dezumificare ajută la menţinerea umiditării în parametrii normali, păstrează aerul curat şi evită formarea mucegaiului pe pereţi.

Star-Light ACM-09WIFI

Dacă acţionezi funcţia Jet şi modul Turbo, aparatul capătă o viteză de ventilaţie foarte mare, şi astfel răcind încăperea într-un mod ultra rapid.

Funcţia Sleep Night îţi asigură un somn liniştit pe tot parcursul nopţii, datorită modului silenţios de funcţionare. Deţine un filtru lavabil ce va ţine microbii şi mirosurile la distanţă, evitând îmbolnăvirea.

Carcasa exterioară este de culoare alb imaculat şi are dimensiunile de 840x320x550 mm şi un nivel de zgomot de 58 dB, ceea ce înseamnă că vecinii tăi nu vor fi deranjaţi de zgomotul produs de motorul aparatului.

Carcasa interioară are dimensiunile de 730x190x290 mm, este culoare alb imaculat având dispus logo-ul Star-light şi un panou cu afişaj tip LED şi are un nivel de zgomot de 53 dB, ceea ce îţi va demonstra că nu vei auzi zgomotul produs de aparat, acesta fiind unul silenţios.

Mai deţine funcţia de autodiagnosticare şi funcţia de detectare pierdere agent frigorific.

Design-ul este unul simplu, cu linii fine, bine definite şi poate fi montat pe orice perete dintr-o încăpere, dând un aer modern, fără să te incomodeze şi fără să te deranjeze sonor.

Preţul acestui Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09WIFI este unul acceptabil, pentru oricine îşi doreşte tehnologie la un preţ mic şi de aceea ţi-l recomand cu toată încrederea, mai ales că la cumpărare vei primi şi chitul de instalare.