Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Negru – la indemana oricui

Va doriti un aparat de aer conditionat cu o capacitate buna de racire, dar si cu design special? Atunci cu siguranta veti indragi aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter. Acesta este un model modern si elegant, cu un aspect lucios, negru, care va atrage toate privirile.

Afisajul LED va ofera informatii cu privire la functia activa si la temperatura din camera, iar dimensiunile reduse ale unitatii interioare, de doar 843 X 270 X 212 mm, sunt potrivite persoanelor care isi doresc un model cat mai finut si mai discret.

Capacitatea de racire/incalzire a aparatului de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter este de 12.000 BTU, motiv pentru care este ideal pentru un apartament cu 2-3 camere sau pentru o casa cu o suprafata mai mica. Face parte din clasa de eficienta energetica A atat pentru racire, cat si pentru incalzire, avand un consum de 840W la racire si 600W la incalzire.

Un alt avantaj pe care il ofera acest aparat de aer conditionat consta in tehnologia Inverter, care are rolul de a reduce considerabil consumul de energie. Totodata, beneficiaza de functii extrem de utile, precum Autorestart, Sleep/Night Mode – pentru a va odihni intr-un mediu placut si racoros indiferent de temperatura de afara si Ventilare.

Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK Inverter, 12000 BTU, Clasa A+, Display, Negru

Datorita faptului ca este echipat cu un filtru 4 in 1, filtreaza eficient praful, alergenii si bacteriile din aer, iar filtrul se curata cu usurinta, pentru a putea fi reutilizat de fiecare data. In ceea ce priveste zgomotul pe care il produce aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVBK, acesta este unul redus, de doar 54dB, pentru a nu va deranja atunci cand functioneaza.

Kitul de instalare nu este inclus in pretul acestui aparat de aer conditionat si se poate achizitiona separat. Lipsa serviciilor de instalare reprezinta singurul dezavantaj pe care il ofera aparatul Heinner, dar poate fi cumparat unul la un pret accesibil.

Printre atuurile aparatului de aer conditionat Heinner se afla tehnologia Inverter, designul, capacitatea de racire si de incalzire, consumul redus de energie, functia Sleep Mode si filtrul 4 in 1, care are rolul de a purifica aerul din locuinta dumneavoastra.

Prin utilizarea acestui model va puteti bucura de temperatura dorita chiar si pe perioada celor mai calduroase zile de vara. Este un aparat care ofera un raport calitate – pret bun si care este potrivit atat pe perioada verii, cat si pe perioada iernii, pentru incalzirea casei dumneavoastra.