Whirlpool AWO/C 81400 – masina de spalat cu foarte multe functii

Stau la curte si dupa cum va puteti imagina nu am timp sa bag la spalat de 3 ori pe saptamana si se strang foarte multe haine si rufe si prosoape, ca sa nu mai vorbesc si de lenjerie care o schimb saptamanal, asa ca am nevoie de o masina de spalat cu o capacitate mare.

Am gasit-o si am cumparat-o. Este vorba de masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 81400, o am de ceva timp de acum si este perfecta pentru mine.

M-am documentat putin inainte cam la ce ar trebuii sa fiu atenta la o masina de spalat si ce caracteristici ar trebuii sa aiba.

Am citit multe opinii pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un avantaj deoarece cum stau la casa si lucrez in gospodarie marea majoritate a hainelor sunt colorate.

Stiu ca transferul de culori este o problema universala, fie ca speli la mana sau la masina de spalat. Dupa cum va spuneam, am foarte multe haine si nu numai,  colorate si mi s-a intamplat sa imi gasesc un fata de masa in picatele colorate de la alte materiale. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool AWO/C 81400 un program special dedicat culorilor deschise, doar nu ii zice 6th Sense Colours degeaba. Dar sa stiti ca nu neglijeaza hainele negre, are chiar un program special pentru hainele de culori inchise.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO C 81400

Masina de spalat Whirlpool AWO/C 81400 ofera performanta chiar si la temperaturi joase. Calitatea spalarii nu se schimba, din contra este aceeasi la si 20° si 30°, fara sa modifice cu nimic felul in care spala, ci toar temperatura apei.

Spalarea la temperaturi joase poate fi folosit cu programul de spalare in 15 minute, astfel hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare. Perfect pentru zilele calduroase de vara in care folosesti hainele doar cateva ore si nu au nevoie de spalare intensa.

Pe langa viteza de centrifugare de 1400 rpm, capacitate de incarcare de 8 kg, aceasta masina de spalat are clasa A+++. Dupa cum va spuneam, aveam nevoie de o masina de spalat cu o capacitate mare si am gasit-o.

Eu sunt multumita de masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 81400, are capacitate mare, este superioara din punct de vedere energetic, are programe de spalare care mie imi sunt utile si functii importante pentru o masina de splat.