Whirlpool AWO/C61000 – economiseste bani cu noua masina de spalat

Ma gandesc ca nu citesti articolul asta pt ca nu ai ce face. Nu cred ca e cea mai placuta lectura, te documentezi pentru ca esti in cautarea une noi masini de spalat.

O sa iti descriu in cateva cuvinte masina de spalat pe care am achizitionat-o de ceva timp si spre surprinderea mea e chiar foarte buna, este vorba de masina de spalat Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C61000.

Am observat ca am foarte multe haine colorate, probabil pentru ca  imi traiesc viata „in culori”, iar asta se observa si in stilul vestimentar.

Whirlpool AWO/C61000 are viteza de centrifugare de 1000 rpm, capacitate de incarcare de 6 kg si display LCD. Pe langa asta,  aceasta masina de spalat are clasa A++,ceea ce inseamna ca face parte din clasa superioara de eficienta energetica, adica economia energetica pe care o faci per spalare nu e foarte mare dar timp de 1 an este considerabila.

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO C61000

Chiar din denumire iti poti da seama ca masina de spalat Whirlpool AWO/C61000 acorda o atentie sporita hainelor colorate si nu numai.

Aceasta nu neglijeaza hainele negre, avand program special pentru hainele de culori inchise. Acest program protejeaza culorile inchise de decolorare. Extrem de util in cazul articolelor de culoare inchisa.

Eu mai am o problema, grava din punctul meu de vedere, transferul de culori intre rufe. Dar dupa cum spuneam si mai sus Whirlpool AWO/C61000 acorda multa atentie articolelor de imbracaminte de culori deschise, ba mai mult, au si un program special dedicat acestor tip de articole. Am incercat acest program si a dat rezultate, hainele mele au iesit in perfecta stare din masina de spalat.

Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic, care atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare. Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare. De exemplu eu folosesc acest program in zilele calduroase de vara in care hainele doar se prafuiesc si nu au nevoie de spalare intensa.

Chiar imi place masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C61000 si sunt multumita de cum isi face treaba.