Lenovo ThinkVision X24 – monitor IPS si conectivitate HDMi

Lenovo - ThinkVision X24 2Atunci cand vine vorba de calculatorul nostru, ne dorim un monitor care sa ne creasca placerea si productivitatea in ceea ce priveste scaderea oboselii ochilor, dar si a modului de afisare a imaginilor si textului prin claritate si rezolutia cu care acesta se prezinta.

Monitorul ThinkVision 60CFGAT1EU vine cu o rezolutie Full HD. In ceea ce priveste dimensiunea acestuia, produsul are o lungime de 220 mm si o latime de 412,8 mm. Acest aspect este important atunci cand dorim sa achizitionam un monitor deoarece tine foarte mult de spatiul de care dispunem pentru acesta, dar si de preferintele personale.

Mai mult decat atat, timpul de raspuns  al acestui monitor este de 7ms, un timp foarte bun daca doriti sa va jucati jocurile dumneavoastra preferate, fluxul imaginilor fiind perfecte pentru orice gamer. De ce spun acest lucru? Simplu pentru cunoscatori.  Timpul de raspuns pe care un monitor il are tine foarte mult de modul de redare al imaginilor. Astfel, cu acest monitor nu veti intalni asa numitul efect de “imagine miscata” sau diverse umbre nedorite.

 Diagonala cu care acesta se prezinta este de 23,8 inch, avand o rezolutie optima de 1920×1080. Este un monitor ideal pentru toti cei care isi doresc calitate la un pret accesibil. Acesta va va oferi imagini clare si detaliate care sa va imbunatateasca modul de vizionare.

Lenovo - ThinkVision X24

Panoul de tip IPS (In Plane Switching) are rolul de a va oferi unghiuri de vizualizare mult mai mari si culori mai vibrante aproape de realitate. Spre deosebire de panourile de tip TN, acesta este ideal pentru editarea unor imagini, a unui grafic sau a unui film, fiind mult mai usor de folosit si mai relaxant.

Interesant este fapul ca avem un display cu contrast dinimic, asta inseamna ca se ecranul randeaza culori mai intunecate in scene predominant inchise si culori mai luminoase in scene preponderent deschise. De asemenea, calitatea cromatica are la baza o paleta extinsa de nuante prin care fotografiile si filmele sunt mult mai evidentiate, motiv pentru care monitorul ThinkVision 60CFGAT1EU ajunge la un numar de culori de aproximativ 16, 7 milioane.

Ca si porturi video, acest produs are in dotare  un Display port si unul HDMI. Acest aspect este unul dintre cele mai importante atunci cand vorbim de un monitor bun deoarece calitatea imaginii trimise sau receptionata este mult mai mare pe un semnal HDMi.

Designul este absolut superb, marginea sa subtire ii confera displayului o finete deosebita, un aspect clasic si, in acelasi timp, elegant. Suportul cu care acesta vine in pachet este subtire, materialul fiind metalic. Este o buna alegere mai ales daca doriti sa il pozitionati pe un birou sau pe o masa din casa dumneavoastra.