Heinner HCF-420A+ – Lada frigorifica cu un volum de 420 l

Lada frigorifică este un aparat de răcire, asemănător congelatorului, dispus pe orizontală și folosește la congelarea alimentelor și conservelor atât pentru perioada de iarnă cât și pentru congelarea produselor perisabile pe perioadele toride ale verii. La alegerea unei combine frigorifice cel mai important criteriu de selecție este capacitatea volumul. Menirea lăzii frigorifice este de a congela alimentele pentru perioade mai lungi de timp și de aceea aceasta trebuie să fie destul de spațioasă pentru a încăpea atât sortimentele de carne cât și sortimentele de legume într-o cantitate mult mai mare.

Lada frigorifica Heinner HCF-420A+ face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un consum energetic anual de 332 kw. Consum energetic anual foarte redus va aduce un aport de economie mult mai mare. Volum net total al acestei lăzi frigorifice este de 420 litri. Lada frigorifică este dotată cu un singur compartiment de congelare având sistem de dezghețare a congelatorului, manual. Acesta are o capacitate de congelare de 26 kg în 24 ore iar agentul de răcire este R600. In cazul unei pene de curent, această ladă frigorifică va ține alimentele în deplină siguranță deoarece are o autonomie de până la 24 ore, ceea ce înseamnă că nu există riscul ca alimentele să se altereze.

Lada frigorifica Heinner HCF-420A+ deține funcția de control mecanic cu termostat ajustabil. Nivelul de zgomot al acestei lăzi frigorifice este de 42 dB, însemnând că nivelul de zgomot este destul de redus și nu te va deranja.

Lada frigorifica Heinner HCF-420A+, 420 l, Clasa A+

Producătorul Heinner a folosit materiale de o deosebită calitate, un design modern și inovator cu o carcasă de culoare alb imaculat ce dă o notă de puritate și curățenie, având pe partea superioară capacul cu deschidere standard pe care este aplicat un mâner vertical, iar la partea frontală având dispus panoul de tip LED cu termostat pentru reglajul mecanic și logo Heinner. Dimensiunile acestei lăzi frigorifice Heinner HCF-420A+ sunt de 85,3 x 144,8 x 72,1 cm putând fi așezată într-o bucătărie spațioasă sau într-un spațiu creat special. Având aceste dimensiuni Lada frigorifica Heinner HCF-420A+ poți depozita o cantitate mare de carne sau de legume, și este ideală pentru păstrarea preparatelor în condiții optime pentru o petrecere sau chiar pentru o nuntă. Cele 2 coșul de sârmă cu care aceasta este dotată, se află poziționate la partea superioară a lăzii și sunt ideale pentru a avea la îndemână alimentele pe care dorești să le consumi mai repede, evitând astfel să cauți printre pachetele ce se află depozitate în ea. Lada frigorifica Heinner HCF-420A+ este ideală și pentru păstrarea băuturilor răcoritoare pe timpul verii sau a berii.

Prețul Lăzii frigorifice Heinner HCF-420A+ nu este foarte mare și dacă te-ai hotărât să -ți utilezi casa cumpărând-o, cu siguranță îi vei găsi utilitatea.