Liebherr CUP 3011 – combină frigorifică, calitate GERMANĂ

Imi place sa fac prajituri, atat pentru familia mea cat si pentru prieteni si vecini, asa ca am nevoie de un spatiu destul de mare de depozitare, mai ales pentru torturi, dar si flexibil.

Mi-am cumparat combina frigorifica Liebherr CUP 3011. Sa va spun de ce m-a incantat aceasta combina frigorica.
Volum net total al combinei frigorifice Liebherr CUP 3011 este de 284 l, volum net congelator 85 l, volum net frigider 199 l, volum brut total 290 l, consum energetic 277 kWh/an, consum energetic 0.757 kWh/24 h si clasa de eficienta energetica A+.

Dupa cum spuneam am nevoie de mult spatiu dar sa fac si economie, clasa A+ este o clasa superioara de eficienta energetica, conform standardelor europene.

Frigiderul are un numar de 3 rafturi iar ca material folosit este sticla securizata, 3 suporturi usa si ompartiment legume si fructe.

Liebherr

Congelatorul are 3 compartimente, sistem manual de dezghetare si capacitate de congelare de 7 kg/24 h.
Liebherr CUP 3011 are 1 compresoar, clasa climatica SN-ST si agent de racire R600a.

Datorita balamalelor reveresibile, am ales locul potrivit pentru amplasarea combinei frigorifice, avand la libera alegere partea in care se deschide usa.Acesta dispune de VarioSpace, acesta este cel mai practic sistem de depozitare extra creat pentru pentru spatiu, toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase cu usurinta, astfel incat, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber pentru alimentele de congelat de mari dimensiuni, sertarele si placile intermediare de dedesubt pot fi de asemenea indepartate.

Liebherr CUP 3011 are functia automata SuperFrost care face congelarea simpla si economiseste energie. Reduce rapid temperatura la – 32 °C si creeaza aerul rece la care se pastreaza vitaminele vitale. De indata ce mancarea este complet congelata, functia SuperFrost trece inapoi in modul normal dupa maxim 65 de ore si ceea ce duce la economisirea de energie electrica.

Cu SmartFrost, acoperirea cu gheata a spatiului interior si a produselor este substantial redusa, in asa fel incat, decongelarea poate fi mai rara. Peretii interiori sunt extrem de netezi si usor de curatat.

Sistemul SmartFrost, functioneaza precum sistemul de racire al unei lazi frigorifice, astfel, temperatura scazuta este transferata direct catre peretii interiori ai aparatului.

Liebherr dispune de eficienta energetica ridicata datorita bunelor proprietati izolatoare ale aparatului si a racirii uniforma in tot compartimentul interior.

Toate preparatele, ingredientele dar si prajiturile si torturile mele sunt mentinute in perfecta stare pana trebuie sa fie transportate sau consumate.